Ρέθυμνο: Αφησε σημείωμα ο πατέρας της ανήλικης που αυτοκτόνησε -«Έμαθα τα γεγονότα... δεν μπορώ να τα αντέξω»

Ρέθυμνο: Αφησε σημείωμα ο πατέρας της ανήλικης που αυτοκτόνησε -«Έμαθα τα γεγονότα... δεν μπορώ να τα αντέξω»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και βιασμού μιας 14χρονης κοπέλας.

Ειδικότερα, για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος Πακιστανός για βιασμό, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακιστέος, ενώ 11 ακόμη άτομα 18-38 ετών, περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του Πακιστανού που φέρεται να βίασε την κοπέλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού. Ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου να ερευνά κάθε πτυχή της.

Αφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει ο πατέρας της 14χρονης στο Ρέθυμνο

Ο πατέρας της 14χρονης όταν έμαθε για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του από 12 άνδρες, δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του. Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μια φιάλη υγραερίου, με τον ίδιο να αφήνει σημείωμα πίσω του εξηγώντας το γιατί.

Στενός συγγενής της οικογένειας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και μετέφερε τα τελευταία λόγια του 50χρονου πατέρα: «Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου, και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του». Ενώ πρόσθετε ότι για να γίνει γνωστή η αλήθεια πρέπει η αστυνομία να ψάξει το κινητό της κόρης του.

Τι λένε μέλη της οικογένειας του 50χρονου για την υπόθεση

Η μητέρα της 14χρονη από τη μία καλείται να στηρίξει το ανήλικο παιδί της, και από την άλλη να διαχειριστεί την σκληρή και ξαφνική απώλεια του συζύγου της. «Είναι τρεις ημέρες που έχασα τον σύζυγό μου. Όταν τα μάθετε, θα τα μάθετε όλα όπως χρειάζεται, κανονικά», είπε στο ίδιο μέσο.

«Η γυναίκα που συζούσαν και το κοριτσάκι, ξέρουνε τι έχει γίνει. Το μόνο που είχαμε μιλήσει όταν είχε εξαφανιστεί ο αδερφός μου, τον έψαχνε η αστυνομία και τότε είχαμε μιλήσει για τελευταία φορά. Ανησύχησε και με πήρε να δει τι συμβαίνει. Εμένα δεν πήγε το μυαλό μου ότι έκανε αυτό το πράμα», είπε ο αδελφός του.

Οι ανώνυμες κλήσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, αποκαλύπτοντας ότι δέχθηκε ανώνυμες κλήσεις από πολίτες για «κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση» του κοριτσιού από αλλοδαπούς και Έλληνες. Ενημέρωσαν τις Αρχές για τη 14χρονη κοπέλα, για την οποία είχε δοθεί εισαγγελική εντολή να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της στο σπίτι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ