Σίφνος: Βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό η Μολδαβή που είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιουνίου

Σίφνος: Βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό η Μολδαβή που είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιουνίου

Νεκρή βρέθηκε η Μολδαβή στη Σίφνο, που είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιουνίου.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες , στο νησί την φιλοξενούσε ένας ηλικιωμένος. Ειδικότερα, η 37χρονη Μολδαβή είχε φύγει από την Αθήνα, όπου διατηρούσε παράνομο δεσμό με έναν Έλληνα παντρεμένο με παιδιά.

Σίφνος: Το χρονικό της εξαφάνισης της γυναίκας από τη Μολδαβία

Η γυναίκα από την πρώτη μέρα που πήγε στο νησί των Κυκλάδων, άρχισε να παραπονιέται ότι την πονούσε η κοιλιά της. Ο ηλικιωμένος που την φιλοξενούσε επέμενε να την πάει στο νοσοκομείο, εκείνη όμως αρνούνταν να πάει.

Τελικά της έκλεισε ένα ραντεβού στο Κέντρο Υγείας και κάλεσε ταξί, όμως όταν είδε το ταξί εκείνη, τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι και εξαφανίστηκε. Μόλις ο ηλικιωμένος (αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα) κατάφερε να απεγκλωβιστεί, επικοινώνησε με την αστυνομία.

Οι Αρχές κτένισαν το νησί και την βρήκαν σε δυσπρόσιτη περιοχή σε έναν γκρεμό. Η πρώτη εικόνα από το Κέντρο Υγείας δεν παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, όμως θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να αποκλειστεί κάθε τέτοια περίπτωση. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο σημείο για περίπου δύο μέρες.

Σίφνος: Έδωσε κατάθεση ο Έλληνας σύντροφος της 37χρονης

Ο Έλληνας σύντροφος της Μολδαβής, με την οποία έμενε μαζί στις Αχαρνές, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και τόνισε πως η γυναίκα είχε τέτοιες εκρήξεις στον χαρακτήρας της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ