Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν είχαν ιδέα οι «Ράδιο Αρβύλα» για τις ενέργειές μου - Έκανα μια απαράδεκτη πράξη - Ζητώ δημόσια συγγνώμη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν είχαν ιδέα οι «Ράδιο Αρβύλα» για τις ενέργειές μου - Έκανα μια απαράδεκτη πράξη - Ζητώ δημόσια συγγνώμη

 Την πρώτη του δήλωση έκανε ο πρώην πανελίστας των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος με αφορμή τη δημοσιοποίηση του γεγονότος πως προέβη σε πράξη revenge porn(εκδικητικού πορνό), ανεβάζοντας στο διαδίκτυο τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ αυτού και μίας κοπέλας, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS