Στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου προσφεύγει ο Πορτοσάλτε: «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο»

Στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου προσφεύγει ο Πορτοσάλτε: «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο»

Οξύτατες αντιδράσεις προκάλεσε το στιχάκι με το οποίο ξεπέρασε το όριο ο Πάνος Βλάχος σε εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη.

Ολα ξεκίνησαν όταν χθες άρχισε να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο με τον Πάνο Βλάχο να τραγουδά «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», προκαλώντας μοιραία αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν και οι αναφερόμενοι Αδωνις Γεωργιάδης και Αρης Πορτοσάλτε

Σήμερα ο Αρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

Είχε προηγηθεί χθες ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Ά Γεωργιάδη με την οποία σχολίασε:

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Αντίστοιχα χθες και ο Ά. Πορτοσάλτε έγραψε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», προαναγγέλοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

portosalte vlaxos

Μετά το σάλο αντιδράσεων χθες ο Πάνος Βλάχος απάντησε χθες ως εξής:

IMG 8141.jpeg

Το ανατριχιαστικό και απαράδεκτο στιχάκι σχολίασαν χθες πολλοί χρήστες και στα social media:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS