Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δεν θα κινηθώ νομικά για το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δεν θα κινηθώ νομικά για το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου, για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, τόνισε πως μετά και την ανάρτηση του Πάνου Βλάχου ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, «πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό».

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, ως ηθοποιός μού είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου βλέπανε τη "Μουρμούρα" πολύ. Λοιπόν, πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε: «Όταν λες, να δω σε σάκο, τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν. Αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη».

Στη Δικαιοσύνη ο Άρης Πορτοσάλτε για τον στίχο του Πάνου Βλάχου

Νωρίτερα σήμερα, ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS