Συγκλονίζει το βίντεο της ΕΜΑΚ με τον απεγκλωβισμό μωρού από πλημμυρισμένο σπίτι

Συγκλονίζει το βίντεο της ΕΜΑΚ με τον απεγκλωβισμό μωρού από πλημμυρισμένο σπίτι

Συγκλονίζει το βίντεο με τον απεγκλωβισμό ενός νεογέννητου μωρού από το πλημμυρισμένο σπίτι του, που ανέβασαν στην ανεπίσημη σελίδα τους στο Facebook οι φίλοι της 8ης ΕΜΑΚ.

Συνεχείς είναι οι επιχειρήσεις διάσωσης στις πληγείσες από τις σφοδρές πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας. Σε μια από αυτές τις επιχειρήσεις άνδρες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν σε ένα σπίτι που έχει πλημμυρίσει και απεγκλωβίζουν ένα μωρό μαζί με την οικογένειά του.

Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα να περιμένει το παιδί της με λυγμούς

Στο βίντεο φαίνεται ο άντρας της ΕΜΑΚ που έχει αναλάβει την επιχείρηση ο οποίος κρατά με προσοχή ένα μωρό ενώ δίπλα του ακούγονται οι λυγμοί της μητέρας του μωρού που έντρομη μέσα σε βάρκα παρακολουθεί τη διαδικασία.

Στην συνέχεια ο διασώστης ακούγεται να λέει: «Έλα να το πάρει η μαμά στην αγκαλιά» και δίνει το παιδάκι στην μητέρα του ολοκληρώνοντας με επιτυχία αυτήν την συγκλονιστική επιχείρηση.

Η τρυφερότητα του διασώστη της ΕΜΑΚ

Ο διασώστης της ΕΜΑΚ κρατάει στα χέρια του το μωρό λέγοντάς του «ψυχούλα μου» για να μην φοβηθεί την ώρα που το μεταφέρει μακριά από το πλημμυρισμένο σπίτι.

Εν τω μεταξύ μέσα στη βάρκα, εκτός από τη μητέρα του μωρού, ήταν και τα αδερφάκια του τα οποία είχαν απεγκλωβιστεί νωρίτερα από το πλημμυρισμένο σπίτι.

Τα σχόλια όσων βλέπουν το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη 13-09-23 στο Facebook είναι εγκωμιαστικά στο έργο των επιφορτισμένων με τη διάσωση ανθρώπων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ