Θεσσαλία: Συνεχίζεται η «μάχη» στα λασπόνερα -Πάνω από 1.500 οι διασωθέντες πολίτες από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Θεσσαλία: Συνεχίζεται η «μάχη» στα λασπόνερα -Πάνω από 1.500 οι διασωθέντες πολίτες από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Στους 1.158 (ΓΕΣ : 183, ΓΕΝ: 30, ΓΕΑ: 33, ΔΕΠ : 912) ανέρχονται πλέον, μέχρι στιγμής, οι εγκλωβισμένοι πολίτες που περισυνελέγησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή της Θεσσαλίας που επλήγη από την κακοκαιρία «Daniel».

Και σήμερα, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα επιχειρήσει στο μέτωπο της καταστροφής προκειμένου να συμβάλει στους απεγκλωβισμούς ανθρώπων που λόγω της στάθμης του νερού είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Υπενθυμίζεται ότι χθες το φως της δημοσιότητας είδαν εικόνες από τις δραματικές διασώσεις κατοίκων με βάρκες.

Ενισχύονται τα μέσα και το προσωπικό στις πληγείσες περιοχές

Παράλληλα αυξήθηκαν από 378 στα 448 άτομα το προσωπικό που επιχειρεί στις πληγείσες περιοχές καθώς προστέθηκε άλλος ένας λόχος της Ζ΄ ΜΑΚ με κατάλληλο εξοπλισμό διάσωσης.

Επιπλέον έχουν διατεθεί:

  • 14 Ειδικά Οχήματα Hummer (από 13),
  • 47 Οχήματα Γενικής Χρήσης (από 46)
  • 2 Ασθενοφόρα.(από 1),
  • 66 λέμβοι (από 52) ενώΟχήματα φορτωμένα με 2 Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη ισχύος 300 και 550 kVA κινούνται προς την Λάρισα για κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ