Στο μικροσκόπιο τα ταξίδια της Ρωσίδας κατασκόπου «Μαρίας Τσάλλα» -Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας είχε βρεθεί

Στο μικροσκόπιο τα ταξίδια της Ρωσίδας κατασκόπου «Μαρίας Τσάλλα» -Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας είχε βρεθεί

Περισσότερες πληροφορίες για δράση της Ρωσίδας κατασκόπου Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, γνωστή στην Ελλάδα ως «Μαρία Τσάλλα» που ζούσε μια διπλή ζωή στη χώρα μας ως μέλος των illegals αναζητούν οι Αρχές, μετά το «ξεσκέπασμά της» από την ΕΥΠ.

Η 32χρονη «Μαρία» που «έχτιζε» μεθοδικά το προφίλ μιας ήσυχης κοπέλας που ζούσε στο Παγκράτι και λειτουργούσε μαζί με μια υπάλληλο ένα μικρό μαγαζί με πλεκτά στην περιοχή, κατάφερε να διαφύγει από τη χώρας μας μόλις ενημερώθηκε ότι η δράση της έχει μπει στο στόχαστρο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πια στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι οι Αρχές έχουν κλείσει την υπόθεση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που έχει μπει στο μικροσκόπιο το τελευταίο διάστημα είναι τα ταξίδια που έκανε η «Μαρία Τσάλλα» τόσο στο εξωτερικό, όσο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Στο μικροσκόπιο τα ταξίδια της «Μαρίας Τσάλλα»

Όπως έχει εξακριβωθεί από την έρευνα της ΕΥΠ η «Ιρίνα», είχε ταξιδέψει σε Μεξικό, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία, χρησιμοποιώντας το πλαστό περουβιανό διαβατήριό της, ενώ αφού απέκτησε ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα φαίνεται να βρέθηκε τουλάχιστον μια φορά στη Γαλλία.

Όπως προαναφέρθηκε, στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα ταξίδια της 32χρονης εντός των συνόρων και συγκεκριμένα η διαμονή της σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα, πόλεις στις οποίες υπάρχει έντονη αμερικανική παρουσία, καθώς στη πόλη του Έβρου υπάρχει η στρατιωτική βάση, ενώ στη Θεσσαλία στεγάζεται η βάση των αμερικανικών drones.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS