«Θα σε αποτελειώσουμε»: Η 13χρονη που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της δέχτηκε και απειλητικά μηνύματα

«Θα σε αποτελειώσουμε»: Η 13χρονη που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της δέχτηκε και απειλητικά μηνύματα

Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη ο άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από τρεις συμμαθήτριές της σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Οι τρεις ανήλικες, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11) για  σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Το επεισόδιο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκε στις 10:15 την περασμένη Παρασκευή.

Αναζητείται ο ανήλικος που τραβούσε βίντεο

Να σημειωθεί ότι ότι αναζητείται και έτερος ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ο οποίος βιντεοσκόπησε και μοίρασε το υλικό του βίντεο. Η παρέμβαση μιας μαθήτριας στον ξυλοδαρμό απέτρεψε τα χειρότερα.

Σε βίντεο που πρόβαλε χθες το Star, φαίνεται το κορίτσι να είναι πεσμένο στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από 3 συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου.

Ένα από τα κορίτσια κρατούσε την άτυχη μαθήτρια για να μη σηκωθεί ενώ η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά και την γρονθοκοπούσε στην πλάτη. Στη προσπάθειά της να ξεφύγει, η 13χρονη δέχθηκε δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

Η ανήλικη μαζί με την μητέρα της, μετέβησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου και κατήγγειλαν την επίθεση, ενώ υπέβαλαν μήνυση.

Δικογραφία σε βάρος των τριών ανήλικων κοριτσιών

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι τρεις μαθήτριες, οι οποίες όμως αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για «σωματική βλάβη και απειλή» και θα υποβληθεί στις δικαστικές Αρχές.

Πατέρας 13χρονης: «Η κόρη μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα»
Ο πατέρας της μαθήτριας δήλωσε για το συμβάν: «Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου. Εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή. Κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 13χρονης είπε ότι την εξέτασε γιατρός στο «Παίδων» και πως έκανε αξονική. «Είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι "θα σε αποτελειώσουμε" και τέτοια».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ