Θάνατος μικρής Τζωρτζίνας: «Κλειδί» η κεταμίνη - Πώς συνδέεται με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Θάνατος μικρής Τζωρτζίνας: «Κλειδί» η κεταμίνη - Πώς συνδέεται με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Από τη στιγμή που η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αμφισβητεί ότι η κεταμίνη υπήρξε το κρίσιμο συστατικό για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA ότι οι πέντε ιατροδικαστές, που έχουν συμφωνήσει ότι αυτό βρέθηκε στο μικρό παιδί εδώ και περίπου 10 μήνες, επανέλαβαν την πεποίθησή τους.

Οι Αρχές, μάλιστα, καθώς δεν μπορούν να προσδιορίσουν την πορεία της, θεωρούν πως η ίδια η μητέρα της Τζωρτζίνας χορήγσε κεταμίνη στο παιδί της, όσο ήταν μόνη της μαζί του στο δωμάτιο νοσηλείας.

Όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κεταμίνη, όπως οι διαφημίσεις που βρέθηκαν στο κινητό της 34χρονης μετά από την άρση του απορρήτου, κάτι που υποδηλώνει κάποια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι καταθέσεις πλήθους γιατρών από πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, οι οποίοι θα αναφερθούν στην περίεργη συμπεριφορά της κατηγορουμένης κατά τις νοσηλείες της μεγαλύτερης κόρης της.

Σε ό,τι αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, πρώην σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρώτο μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη, η οποία άρχισε την Τρίτη και διακόπηκε έως τις 7 Φεβρουαρίου, τόνισε πως ο ίδιος είχε αποφασίσει να διαλύσει το γάμο τους πριν το θάνατο της Ίριδας και προτού νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS