Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας - Σοκάρει μαρτυρία: «Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια»

Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας - Σοκάρει μαρτυρία: «Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια»

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής.

«Έκαναν από νωρίς γύρες στη γειτονιά με τα μηχανάκια. Όταν βρήκαν ποιους θα χτυπήσουν σταμάτησαν και πλησίασαν με παλούκια στα χέρια», είπε στο thesstoday.gr, για το επεισόδιο στο πάρκο Κρήτης, λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής, μια ομάδα νεαρών, από νωρίς βολιδοσκοπούσε την περιοχή και λίγο μετά τις 10 το βράδυ, αφού εντόπισε τα θύματα, ανέλαβε δράση.

«Μια ομάδα παιδιών καθόταν ήρεμα στο πάρκο Κρήτης. Οι δράστες, ήταν μαυροφορεμένοι ενώ οι μπλούζες τους είχαν διακριτικά ομάδας της πόλης. Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα χρησιμοποίησαν. Ένα από τα παιδιά που καθόταν στο πάρκο το χτύπησαν» ανέφερε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Ένας από τους γονείς το παιδιών επενέβη και έτσι έληξε το επεισόδιο. Η αστυνομία ήρθε αφού τελείωσε το συμβάν».

Κάνουν «γύρες» θανάτου πριν επιτεθούν, λέει κάτοικος της περιοχής

Παράλληλα, άτομο που μένει στην περιοχή, αναφέρει στο ThessToday πως πολύ συχνά καταγράφονται παρόμοια επεισόδια στο συγκεκριμένο πάρκο. Χαρακτηριστικό περιστατικό, όπως σημειώνει, αποτελεί μια συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας που καταγράφηκε πριν λίγο καιρό. Σαν «προοικονομία» παρομοίασε μάλιστα ο ίδιος μάρτυρας, τις διελεύσεις των οπαδών με τα μηχανάκια, πριν επιτεθούν, κάνοντας λόγο για «γύρες θανάτου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ