Τραγωδία στο Blue Horizon - Απόστολος Λύτρας: «Κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα - Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο»

Τραγωδία στο Blue Horizon - Απόστολος Λύτρας: «Κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα - Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο»

Για την δολοφονία του 36χρονυ Αντώνη Καρυώτη μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», ο κ. Λύτρας είπε: «Έχουμε δύο κατηγορούμενους που έχουν προφυλακιστεί, για τους άλλους δύο θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο. Εμείς σήμερα ή αύριο θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας. Γιατί ακόμα δεν έχω λάβει την δικογραφία. Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει δει αυτό το βίντεο και δεν έχει αντιληφθεί ότι το πρώτο πράγμα που προσπάθησαν να κάνουν είναι να κουκουλώσουν το θέμα. Εάν δεν υπήρχε το βίντεο, αυτό που είχε ακουστεί θα ήταν ότι ήταν ατύχημα».

«Τι άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις αυτό το πράγμα. Υπάρχουν μαρτυρίες επιβατών οι οποίοι, οι ίδιοι αμέσως ενημέρωσαν. Και δεν σταμάτησε το πλοίο. Η οικογένεια του Αντώνη βιώνει πολλές δυσκολίες, όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου έχει σκύψει από πάνω τους, και τους βοηθάει. Το ένα σκέλος είναι το ποινικό κομμάτι που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικα οι ένοχοι. Προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος με αυτό που έκαναν και τον ναυτικό κόσμο και δεύτερον θα υπάρχουν αποζημιώσεις στους συγγενείς του Αντώνη. Όλοι έχουν πληροφορηθεί τι έχει συμβεί από τη στιγμή που έφυγε το πλοίο. Προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα οι υπεύθυνοι του πλοίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

«Με βάση το βίντεο, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του Λιμενικού. Υποθέτω πως θα στραφει εναντίον του Λιμενικού και η εισαγγελία. Όφειλαν να είναι εκεί», κατέληξε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ