Τραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρός 8χρονος από πυροβολισμό
Φωτογραφία αρχείου

Τραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρός 8χρονος από πυροβολισμό

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα ένα παιδάκι μόλις 8 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε μεταξύ μελών δύο οικογενειών Ρομά. Το παιδί, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του όταν δύο άνδρες, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στην αστυνομία, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο για να εκφοβίσουν την οικογένεια του μικρού.

Τα σκάγια τραυμάτισαν το 8χρονο αγοράκι, το οποίο - σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika.gr - διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) έλαβε κλήση πριν από περίπου μία ώρα για παραλαβή ενός τραυματισμένου από σφαίρα αγοριού, στο Ζεφύρι, αλλά εντός επταλέπτου η Ελληνική Αστυνομία ακύρωσε την κλήση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, καθώς το αγοράκι μεταφερόταν με ιδιωτικό μέσο στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας “Αγλαϊα Κυριακού”.

Παρά τις επίμονες και δραματικές προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου για την ανάνηψη του 8χρονου, όλες οι προσπάθειες κατέληξαν άκαρπες…

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ