Τραγωδία στην Κρήτη: Η βόλτα στη θάλασσα που στοίχισε τη ζωή στην 15χρονη και στον 23χρονο - Στο νοσοκομείο άλλοι δύο

Τραγωδία στην Κρήτη: Η βόλτα στη θάλασσα που στοίχισε τη ζωή στην 15χρονη και στον 23χρονο - Στο νοσοκομείο άλλοι δύο

Ακόμη μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε Κρήτη με θύματα μία 15χρονη και έναν 23χρονο, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Χθες το μεσημέρι, δύο ζευγάρια νεαρών αποφάσισαν να πάνε βόλτα προς την θάλασσα, βόρεια του νομού Χανιών.

Αφού ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Κάνδανου, περίπου στις τέσσερις το Ι.Χ που οδηγούσε 23χρονος, στο ύψος μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Στο όχημα των νεαρών παιδιών, συγκεκριμένα επέβαιναν, ο 23χρονος οδηγός μαζί με την 23χρονη φίλη του και ένας 17χρονος έφηβος μαζί με την 15χρονη φίλη του, ενώ στο αγροτικό όχημα επέβαιναν δύο άτομα ο οδηγός του οχήματος και η ηλικιωμένη μητέρα του.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο των νεαρών παιδιών έγινε μια άμορφη μάζα, ενώ σκοτώθηκαν ο οδηγός 23 ετών με καταγωγή από την Γεωργία και η 15χρονη επιβάτιδα με καταγωγή από την Αλβανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 23χρονη κοπέλα, φίλη του οδηγού, χρειάστηκε να της γίνει ανάνηψη στο νοσοκομείο και βρίσκεται μαζί με τον 17χρονο, σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Από το αγροτικό όχημα οι δύο επιβαίνοντες, μητέρα 76 ετών και γιος, είναι καλά στην υγεία τους, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Ο 23χρονος νεαρός, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα ήταν και ανασφάλιστο και άνηκε στην μητέρα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS