Χανιά: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο οδηγός του βαν που εμβόλισε διανομέα -Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Χανιά: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο οδηγός του βαν που εμβόλισε διανομέα -Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη στα Χανιά, χθες το απόγευμα της Τετάρτης (19/4), ένας 46χρονος άνδρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, κατηγορείται ότι με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 43χρονο διανομέα, στην περιοχή του Βαμβακόπουλου.

Ο 43χρονος οδηγός του δικύκλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πώς έγινε το τροχαίο στα Χανιά

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του flashnews.gr, το βαν πέφτει με ταχύτητα σε έναν διανομέα φαγητού που οδηγούσε μηχανάκι. το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4) κατά τις 15:30. Μετά το τροχαίο, ο οδηγός του βαν δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον διανομέα, αντιθέτως επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Στη συνέχεια, αυτοκίνητο που βρίσκεται στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας σταματά, με τον συνοδηγό να τρέχει προς την κατεύθυνση του διανομέα για να παράσχει βοήθεια.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, καταδίωξαν με τα αυτοκίνητα τους τον ασυνείδητο οδηγό και τον ακινητοποίησαν μέσα σε μερικά μέτρα.

Στο σημείο έφτασε αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον τραυματία διανομέα και να τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε το βίντεο με το τροχαίο στα Χανιά:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ