Τροχαίο στο Πέραμα: Πιθανότατα ακρωτηριάζεται και το άλλο πόδι του 28χρονου - «Η ζωή του και της 22χρονης είναι στα χέρια του Θεού»

Τροχαίο στο Πέραμα: Πιθανότατα ακρωτηριάζεται και το άλλο πόδι του 28χρονου - «Η ζωή του και της 22χρονης είναι στα χέρια του Θεού»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο 28χρονος και η 22χρονη που τραυματίστηκαν σοβαρά τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε τροχαίο στο Πέραμα.

Ο πατέρας το 28χρονου, ο οποίος είναι αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, δηλώνει πως οι γιατροί θα προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό και του δεύτερου ποδιού του παιδιού του, ενώ χθες οι γιατροί υποχρεώθηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της 22χρονης.

Τροχαίο στο Πέραμα: "Σας παρακαλώ πολύ λίγο παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας μας"

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμό και στο αριστερό» είπε ο πατέρας του 28χρονου στον Alpha.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπίστούμε στο να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού οδηγού.

Ο ίδιος, μάλιστα, έστειλε μήνυμα σε όλους τους γονείς λέγοντας «σας παρακαλώ πολύ λίγο παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας μας. Ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού και προσέκρουσε σε μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και οι δύο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ