Υπόθεση Νέας Φιλαδέλφειας: Στην Ευελπίδων οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη

Υπόθεση Νέας Φιλαδέλφειας: Στην Ευελπίδων οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη

Υπενθυμίζεται πως για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ έχουν απαγγελθεί τέσσερις κακουργηματικές και επτά πλημμεληματικές κατηγορίες.

Δέκα κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σήμερα ενώπιον κάθε ανακριτή ενώ έχουν οριστεί και δύο εισαγγελείς γνωμοδοτήσεων. Άλλοι 30 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο ενώ οι τελευταίοι 45 θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτών την Κυριακή.

Παράλληλα, λήφθηκε μέριμνα από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου, Χριστόφορο Λινό προκειμένου να υπάρχουν τρεις διερμηνείς στα Κροατικά και ένας στα αγγλικά.

Δεν αποκλείεται κάποιοι κατηγορούμενοι να ζητήσουν νέα προθεσμία για την απολογίας τους καθώς μόλις χθες βρήκαν συνηγόρους υπεράσπισης και δεν έχουν ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Πάντως, όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να έχουν απολογηθεί μέχρι και την Κυριακή που λήγει το πενθήμερο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ