Bόρεια Εύβοια: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση ελικοπτέρου - ''Έπεσε στη θάλασσα και ακούστηκε έκρηξη''

Bόρεια Εύβοια: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση ελικοπτέρου - ''Έπεσε στη θάλασσα και ακούστηκε έκρηξη''

Για πτώση ελικοπτέρου στην παραλία Αχλαδίου στη Βόρεια Εύβοια κάνουν λόγο πληροφορίες του evima.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλάδι που βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια. Ο λόγος γίνεται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 που είχε απογειωθεί από το Μαντούδι με δύο επιβαίνοντες και θα προσγειωνόταν στον Βόλο. Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή της παραλίας Αχλάδι.

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέπεσε στη θάλασσα στην παραλία Αχλαδίου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής, και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Πτώση ελικοπτέρου: Αγωνία για τον πιλότο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του ελικοπτέρου Α-109 που έπεσε το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αχλάδι στη βόρεια Εύβοια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο πιλοτό με προϋπηρεσία στις Ενόπλες Δυνάμεις.

«Εάν η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη θα έπρεπε να ενημερωθούν για τον καιρό της διαδρομής από εκεί που βρισκόνταν στο Μαντούδι μέχρι τον Βόλο. Εάν ο καιρός είχε πολύ χαμηλή νέφωση και είχε και έντονη βροχή κανονικά δεν θα έπρεπε να απογειωθούν» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πτέραρχος εν αποστρατεία Κώστας Ιατρίδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ