Ξεκαρδιστικός Λαζόπουλος για εκλογές και ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπάθησαν πάρα πολύ να φτάσουν το 3%, δεν τα κατάφεραν» [βίντεο]

Ξεκαρδιστικός Λαζόπουλος για εκλογές και ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπάθησαν πάρα πολύ να φτάσουν το 3%, δεν τα κατάφεραν» [βίντεο]

Στο παρακάτω βίντεο ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινάει να σατιρίζει την εκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το προσπάθησαν πολύ να φτάσουν το 3%, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, ωστόσο υπάρχει και η επόμενη τετραετία, κατά την οποία αν συνεχίσουν με τα ίδια πρόσωπα και το ίδιο μυαλό, τότε σίγουρα θα καταφέρουν να φτάσουν το 3%.


«Το Τσίπρα, δόξα ο θεός πήγε ακόμα παρακάτω, μια χαρά. Προσπάθησαν πάρα πολύ να φτάσουν στο 3%, δεν το κατάφερανε, αυτό το παλέβανε πάρα πολύ. Στεναγχωρηθήκανε, σου λέει ρε γαμώτο τόση προσπάθεια κάναμε να το κατεβάσουμε στο 3%. Οχι θέλει και άλλη προσπάθεια να προσπαθήσουμε κι άλλο και το άλλο τετραετία να τα καταφέρετε να το φτάσετε στα 3% γιατί άμα συνεχίσει με τα ίδια προσώπατα και το ίδιο μυαλό θα καταφέρει να το φτάσει», λέει χαρακτηριστικά.

Το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ανέκδοτο με τον ελέφαντα

Από τα καυστικά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ.
«Το άλλο, το Ανδρουλάκη, κατέβηκε αυτό σε ψήφους, αλλά ανέβηκε αυτό σε ποσοστό. Αυτά μόνο στο Δημοκρατία γίνεται, αλλά τώρα δεν έχει μεγάλο διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θα παίζουμε όχι εγώ είμαι αντιπολίτευση, έχω εγώ είμαι αξιωματικός, όχι εγώ είμαι υπαξιωματικός. Θα πλακώνονται όλη μέρα στο σκηνή και πηγαίνει πέρα δώθε το τσαντίρι. Αλλά αυτό είναι σαν το ανεκδότο. Που βγαίνει ο ελέφαντας βόλτα και σηκώνονται 100.000 μυρμήγκια εναντίον. Επάνω του λέει το μέρμιγκο, απάνω του λέει, φάτε τον. Και 100.000 μυρμήγκια πέφτουν πάνω στο ελεφάντο και προσπαθούνε. Το ελεφάντο κάνει μία έτσι και λίγο φαγούρα κάνει και τα 999 μυρμήγκια πέφτουνε κάτω και μένει ένα μυρμήγκι επάνω. Το ξέρει αυτό ο αρχημέρμηγκος και το φωνάζει με το όνομά του «Μήτσο, πνίξε τον», το ελεφάντο. Τι να το πνίξει το ελεφάντο; Θα πνίξει κακομοίρη, θα σε πατήσει κάτω».

Στο ΚΚΕ είναι σαν τον γέρο με την πίεση, λίγο πάνω, λίγο κάτω

Και το ΚΚΕ όμως είχε την τιμητική του, το οποίο «είναι λίγο πάνω λίγο κάτω σαν την πίεση στο γέρο. Το πρωί ήταν 14, τώρα έχει πέσει στο 12. Μια χαρά, εκεί μέσα πάει παππούς. Δεν πάει για πρωταθλητής, δεν πάει για πρωταθλητισμό».
Και συνεχίζει τη σάτιρα ο Λάκης Λαζόπουλος για το ΚΚΕ λέγοντας «Το ΚΚΕ κληρονόμησε περίπτερο και θέλει να δώσει στο γιο του ένα περίπτερο. Δεν θέλει το παραπάνω. Αντε το περίπτερο να το επεκτείνει λίγο, να βάλει και παγωτά να πουλάει, δεν θέλει κάτι άλλο. Να έχει την πελατεία του. Και να ξέρει τα ονόματά τους, να στέλνει ένα στεφάνι στο κηδεία όταν πεθαίνει το άλλο. Είναι το μόνο εφημερίδα που τους ξέρει όλους με όνομά τους πέθανε ο Στέλιος, πέθανε ο. Το έχει και μεγάλη έννοια, γιατί αν είσαι μεγάλο κόμμα δεν ξέρεις ποιο είναι δικό σου να του δώσεις.

Το βίντεο με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ