Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: Οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ - Θα κινηθώ νομικά εναντίον της συνοδηγού - Κυκλοφορούσε με ύφος «με κουράσατε»

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας: Οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ - Θα κινηθώ νομικά εναντίον της συνοδηγού - Κυκλοφορούσε με ύφος «με κουράσατε»

Ξέσπασε η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη από ασυνείδητο οδηγό που την παρέσυρε με το όχημά του και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μετά την καταδικαστική απόφαση για 16,5 χρόνια κάθειρξη στον οδηγό.

Η Κέλλυ Καμπάκη μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μία μέρα μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης που επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 16,5 ετών στον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21 ετών Έμμα, πέρσι τον Νοέμβριο, στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση για την ποινή ήταν ομόφωνη και το ίδιο κι η ετυμηγορία των δικαστών ως προς την ενοχή για τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, της εγκατάλειψης τροχαίου ατυχήματος και της οδήγησης χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την απόφαση, η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια ο 27χρονος καταδικασθείς να επιστρέψει στις φυλακές.

Κέλλυ Ταμπάκη: Αυτές οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ

«Αυτές οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ. Φυσικά δεν έπεισαν, όσον αφορά τον οδηγό αλλά για τη συνοδηγό έχουν πείσει γιατί έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία. Υπάρχουν τόσα πολλά κενά και έχουν γίνει τόσα για να βγει αυτό το βούλευμα και εγώ προσωπικά δεν θα το αφήσω. Οφείλω να πω πως δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό. Κυκλοφορούσε με ύφος ‘’με κουράσατε’’. Ο οδηγός είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη όχι για το τρακάρισμα γιατί λέει πως πετάχτηκε η Έμμα. Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό. Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο που φοβάται στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;», είπε αρχικά.

«Είναι η πρώτη υπόθεση που εκδικάζεται με τον νέο νόμο και γι’ αυτό η ποινή είναι τόσο μεγάλη»

Σε σχέση με την απόφαση, η κ. Ταμπάκη είπε πως η υπόθεση της Έμμας είναι η πρώτη υπόθεση που εκδικάζεται με τον νέο νόμο και γι’ αυτό η ποινή είναι τόσο μεγάλη.

«Δύο εβδομάδες πριν την εκδίκαση τη δική μας έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιονίκη που λείχε παρασυρθεί στη Ποσειδώνος και εκδικάστηκε με τον προηγούμενο νόμο. Η ποινή του ήταν πλημμέλημα και ήταν 30 μήνες με αναστολή. Με τους γονείς του οδηγού δεν ξέρω πού είναι. Ο οδηγός ήταν παράνομος εδώ και έπρεπε να δίνει το παρών στην Τροχαία, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Τον κρατούσαμε εδώ να μην μας φύγει. Δεν γνωρίζω πού είναι οι γονείς του και δεν με φορά κιόλας. Όσον αφορά την οικογένεια της συνοδηγού ήταν προκλητική όλη τους η στάση. Τι να πω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ