Ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λάρισα: «Με χτυπούσαν δέκα άτομα», καταγγέλλει αθλητής [βίντεο]

Ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λάρισα: «Με χτυπούσαν δέκα άτομα», καταγγέλλει αθλητής [βίντεο]

Έμπειρος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τον ίδιο και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του, το Μαυροβούνι, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν λίγες ημέρες σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου στους Γόννους Λάρισας, από αθλητές της αντίπαλης ομάδας.

Οπως μεταφέρει το onlarissa.gr, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Κακαζούκης, με μια ανάρτηση ενός βίντεο στα social media, αναφέρθηκε στο γεγονός, περιγράφοντας σοκαρισμένος τα όσα έζησε και ζητώντας από τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους για να μειωθούν όλα αυτά τα βίαια περιστατικά που σημειώνονται τελευταία, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Λάρισας.

«Όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο δεν περίμενα ποτέ να συναντήσω κάτι τόσο αντιεπαγγελματικό, κυρίως από συναθλητές, δεν έχω λόγια να πω για ότι έζησα εκείνη την ημέρα. Οι υπεύθυνοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πρέπει επιτέλους κάτι να κάνουν για να τελειώσει όλο αυτό» σημείωσε ο Κακαζούκης, συμπληρώνοντας: «Την προηγούμενη αγωνιστική άκουσα ότι έπεσε ξύλο σε πολλά χωριά. Που θα πάει αυτό το πράγμα. Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε κάποιο θύμα για να αλλάξει κάτι; Μπαίνουμε στο γήπεδο παίζουμε ποδόσφαιρο και φοβόμαστε αν φύγουμε σώοι και αβλαβείς στο τέλος του παιχνιδιού. Κερδίσαμε και κάποιοι ζορίστηκαν γιατί χάσανε, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε πειράξει κανέναν στην ομάδα μου το Μαυροβούνι και κάποιοι έχουν μια αντιπαλότητα μαζί μας. Εγώ που δεν έβρισα και δεν χτύπησα έφαγα ξύλο και με τιμώρησε ο διαιτητής.

Δέχτηκα μια επίθεση πισώπλατα και είδα δέκα άτομα να με πηγαίνουν… καροτσάκι στον πάγκο τους και να με χτυπάνε.

Ζητάω δημόσια από αυτούς που είναι πιο πάνω να κάνουν κάτι, σήμερα ήμουν εγώ αύριο θα είναι άλλος. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Σταματήστε να κρύβεστε, κάντε πράξη κάποια πράγματα».

Η ανακοίνωση της ΑΟ Μαυροβουνίου για το περιστατικό στη Λάρισα:
«Θα θέλαμε με αυτή την επιστολή να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας στο ποδοσφαιρικό σύλλογο, αν θέλει να λέγεται έτσι, Όλυμπο Γόννων, για τα όσα τραγικά γεγονότα γίνανε μετά την λήξη του παιχνιδιού που βρήκε νικήτρια την ομάδα μας.

Τέσσερις παίχτες το Νο 10, το Νο 9, το Νο2 και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας επιτέθηκαν σε παίχτη της ομάδας μας και συγκεκριμένα στον Αλέξανδρο Κακαζούκη. Κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα τον έριξαν κάτω και αρχίσανε να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές και αντί να πάνε να τους χωρίσουν όπως προσπάθησε ο παίχτης της ομάδος μας Μπάγκας Κωνσταντίνος που ήταν κοντά στα γεγονότα, το αποτέλεσμα ήταν να τον ρίξουν και αυτόν κάτω και να τον χτυπάνε και αυτόν με μπουνιές και κλωτσιές.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ακόμα περισσότερο την αγανάκτηση που η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας ήταν απών από όλο το συμβάν. Kρίμα γιατί όπως μάθαμε κάποιοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας σας ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας, να πούμε ένα μπράβο στον διοικητή σας για την άψογη εκπαίδευση που έχουν.

Ευτυχώς για μας παρόν στον αγώνα και στο συμβάν ήταν και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γκοτζαμάνης. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ