Τρομακτικό βίντεο: Αλιγάτορας πλησιάζει προσκοπίνες σε λίμνη του Τέξας -Δείτε τι ακολούθησε [βίντεο]

Τρομακτικό βίντεο: Αλιγάτορας πλησιάζει προσκοπίνες σε λίμνη του Τέξας -Δείτε τι ακολούθησε [βίντεο]

Τη λαχτάρα της ζωής τους πέρασαν μια παρέα από προσκοπίνες που κολυμπούσαν σε λίμνη στο Τέξας όταν αντιλήφθηκαν έναν αλιγάτορα μήκους 4,2 μ. να τις πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις.

Τα κορίτσια είχαν κατασκηνώσει την περασμένη εβδομάδα στο πολιτειακό πάρκο Χάντσβιλ και απολάμβαναν τις βουτιές τους στη λίμνη Ρέιβεν, όπου επιτρέπεται η κολύμβηση, μολονότι είναι γνωστή παρουσία αλιγατόρων εκεί.

Το σαρκοβόρο ερπετό αντιλήφθηκε η επικεφαλής της ομάδας, Νικόλ Γκλεν, που νόμισε αρχικά ότι επρόκειτο για κάποιον κορμό που έπλεε στο νερό, μέχρι που ο αλιγάτορας άρχισε να κινείται. Τότε μπήκε ανάμεσά του και στις προσκοπίνες, μέχρι να βγουν όλες τους στην όχθη.

«Πάντα έλεγα ότι τις αγαπώ, ότι θα έκανα τα πάντα γι’ αυτές. Τώρα ξέρω ότι πράγματι θα το έκανα», δήλωσε η Γκλεν στο τοπικό δίκτυο KPRC2.

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τα κορίτσια να ουρλιάζουν σε αλλόφρονα κατάσταση και να προσπαθούν να απομακρυνθούν καθώς πλησιάζει ο αλιγάτορας. «Σκέφτηκα ότι δεν τη γλιτώνω, σήμερα θα πεθάνω», είπε η 11χρονη Άβα Μίλερ.

Οι προσκοπίνες είχαν πάει στο πάρκο για εξερεύνηση και να μάθουν να ψαρεύουν. Μια απ’ αυτές, η Έριν Γουάιτ, πήδηξε από την προκυμαία στο νερό όταν είδε τις φίλες της να απομακρύνονται. «Σκέφτηκα ότι οι άλλες θα με παρατήσουν κι έτσι πήδηξα και τις ακολούθησα», είπε η μικρή, που δεν είχε αντιληφθεί ότι ο αλιγάτορας κυνηγούσε τα άλλα κορίτσια, μέχρι που η αρχηγός της ομάδας σήμανε συναγερμό. «Λίγο έλειψε να τραυματιστώ. Ούτε καν είχα αντιληφθεί ότι βρισκόταν εκεί πέρα», είπε το κορίτσι.

Τα κορίτσια βγήκαν στην όχθη σώα και ασφαλή, ενώ ο αλιγάτορας έμπλεξε σε κάποια σκοινιά και στράφηκε προς τα πίσω, αλλά παρέμεινε στην περιοχή για πάνω από μια ώρα. Αστυνομικοί κάλεσαν όσους βρίσκονταν στη λίμνη να αποχωρήσουν και απαγόρευσαν την κολύμβηση για το υπόλοιπο της ημέρας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ