Αναστάτωση σε πτήση από Μιλάνο σε Ατλάντα - Στο νοσοκομείο 11 επιβάτες από ισχυρές αναταράξεις

Αναστάτωση σε πτήση από Μιλάνο σε Ατλάντα - Στο νοσοκομείο 11 επιβάτες από ισχυρές αναταράξεις

Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση της Delta Airlines από το Μιλάνο στην Ατλάντα, καθώς 11 επιβάτες νοσηλεύονται έπειτα από «σοβαρές αναταράξεις».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας στο CNN, «έντεκα άτομα που επέβαιναν σε πτήση της Delta Airlines μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο την Τρίτη μετά από «σοβαρές αναταράξεις» πριν προσγειωθούν στην Ατλάντα».

Το αεροπλάνο μετέφερε 151 επιβάτες και 14 μέλη του πληρώματος από το Μιλάνο όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις, δήλωσε εκπρόσωπος της Delta.

Στους 11 τραυματίες περιλαμβάνονται μέλη του πληρώματος και επιβάτες. Η σοβαρότητα των τραυματισμών των επιβατών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

«Τα μέλη της ομάδας φροντίδας της Delta κινητοποιούνται για να επικοινωνήσουν με πελάτες στην πτήση 175 της Delta που παρουσίασε έντονες αναταράξεις πριν την προσγείωση με ασφάλεια στην Ατλάντα την Τρίτη», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η πτήση βρισκόταν περίπου 40 μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις και τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

«Προτεραιότητά μας είναι να φροντίζουμε τους πελάτες και το πλήρωμά μας που τραυματίστηκαν. Είμαστε ευγνώμονες στους διασώστες που έσπευσαν στο αεροσκάφος για να παράσχουν ιατρική βοήθεια και που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Delta.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ