Αξιωματούχος των ΗΠΑ: «Η Χαμάς δεν απελευθερώνει άλλες γυναίκες ομήρους γιατί δεν θέλει να πουν τι υπέστησαν»
Εικόνα από βίντεο από τη σφαγή στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Αξιωματούχος των ΗΠΑ: «Η Χαμάς δεν απελευθερώνει άλλες γυναίκες ομήρους γιατί δεν θέλει να πουν τι υπέστησαν»

Οι τρομοκράτες της Χαμάς αρνούνται να απελευθερώσουν δέκα από τις γυναίκες ομήρους τους, επειδή δεν θέλουν να αποκαλύψουν τι υπέστησαν κατά την αιχμαλωσία τους, υποστήριξε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ματ Μίλερ, σύμφωνα με τη Daily Mail, δήλωσε ότι αυτός ήταν ο λόγος που έληξε η εβδομαδιαία εκεχειρία, η οποία επήλθε αφού η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερώσει πάνω από 100 ομήρους.

Γιατί η Χαμάς δεν απελευθερώνει τις υπόλοιπες γυναίκες ομήρους

«Φαίνεται ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Χαμάς δεν θέλει να παραδώσει τις γυναίκες που κρατούσε ομήρους, και ο λόγος για τον οποίο αυτή η παύση κατέρρευσε, είναι ότι δεν θέλει αυτές οι γυναίκες να μπορούν να μιλήσουν για το τι τους συνέβη κατά τη διάρκεια της κράτησής τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο Μίλερ αρνήθηκε να μοιραστεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αντιμετωπίστηκαν οι γυναίκες από τη Χαμάς. Αρνήθηκε επίσης να κατονομάσει τις γυναίκες που η Χαμάς αρνήθηκε να απελευθερώσει και παραμένουν όμηροι.

Είπε όμως ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν «κανένα λόγο να αμφισβητούν» τις αναφορές για σεξουαλική βία από τη Χαμάς.

Τα σχόλια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ακολουθούν την καταδίκη του Λευκού Οίκου κατά της Χαμάς για την άρνησή της να απελευθερώσει τις γυναίκες και τα παιδιά που αιχμαλώτισε κατά τη διάρκεια της φονικής εισβολής της στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ