Πιπεράτο διαζύγιο α λα ιταλικά για τη Μελόνι -Στη φόρα οι ερωτοδουλειές του συντρόφου της

Πιπεράτο διαζύγιο α λα ιταλικά για τη Μελόνι -Στη φόρα οι ερωτοδουλειές του συντρόφου της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο χωρισμός δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς μετρά ήδη κάποιους μήνες και όχι ημέρες.

Αιτία του χωρισμού τα σεξιστικά και σεξουαλικά σχόλια που έκανε ο Ιταλός παρουσιαστής σε γυναίκες συναδέλφους του και μάλιστα on air. Η απόφαση της Μελόνι φαίνεται πώς ήταν άμεση και χωρίς περιστροφές, ανακοινώνοντας η ίδια τον χωρισμό της στα social media.

«Η σχέση μου με τον Andrea Giambruno, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ. Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και για το ό,τι μου χάρισε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα. Οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει εδώ και καιρό και έχει έρθει η ώρα να το ανακοινώσουμε.
Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας και θα υπερασπιστώ, με κάθε κόστος, ένα επτάχρονο κορίτσι που αγαπά τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω γι' αυτό.

ΥΓ.: Όλοι όσοι ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με στο σπίτι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, όσο κι αν η σταγόνα ελπίζει να σκάψει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό«, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Τα σχόλια που «έκαψαν» τον σύντροφο της Μελόνι και η πρόταση για τρίο

Η σταγόνα του ξεχείλισε το ποτήρι της μεταξύ τους σχέσης ήταν δύο βίντεο που μετέδωσε στο Canale 5 η σατιρική εκπομπή «Striscia la Notizia» από τα παρασκήνια που παρουσίαζε ο Τζιαμπρούνο στο κανάλι Rete 4, της Mediaset.

Στο πρώτο βίντεο, ο Τζιαμπρούνο μιλάει με υποτιμητικά σχόλια στη συνάδελφό του Βιβιάνα Τζουλιέλμι. Ενώ χαϊδεύει το παντελόνι του στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, τη ρωτάει: «Μπορώ να αγγίζω το πακέτο μου ενώ σου μιλάω;», για να λάβει την απάντηση: «Ήδη το κάνεις».

Το περιεχόμενο του δεύτερου βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην σύντροφο της Μελόνι ήταν ακόμη χειρότερο, καθώς ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να πολιορκεί έντονα μια συνάδελφό του ενώ της κάνει πρόταση για τρίο ή ακόμη και κουαρτέτο.

«Σου αρέσει ο έρωτας; Το ξέρεις ότι εγώ και η... [η σατιρική εκπομπή έσβησε το όνομα στο οποίο αναφέρεται ο Τζιαμπρούνο] έχουμε σχέση; Όλη η Mediaset το γνωρίζει, τώρα το ξέρεις κι εσύ, αλλά ψάχνουμε για τρίτο άτομο γιατί κάνουμε τρίο, ακόμη και κουαρτέτο με [ακούγεται μπιπ]».

Η Mediaset ανήκε προηγουμένως στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος κατηγορήθηκε από τους επικριτές του ότι εξευτελίζει την ιταλική τηλεόραση με μια κουλτούρα σεξισμού και ματσισμού.

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τους βιασμούς

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής προκαλεί με τις δηλώσεις του. Πρόσφατα είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του στην τηλεόραση για τον βιασμό και την ευθύνη των γυναικών.

«Οι γυναίκες στα κλαμπ είναι σαφές ότι έχουν δικαίωμα να μεθύσουν, αν όμως αποφεύγουν να μεθάνε και να χάνουν τις αισθήσεις τους, μπορούν να αποφύγουν και συγκεκριμένες καταστάσεις διότι υπάρχει πάντα ο κακός λύκος», είχε πει χαρακτηριστικά ο Τζιαμπρούνο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ποιος είναι ο αριστερός Αντρέα Τζιαμπρούνο

Ο Αντρέα Τζιαμπρούνο είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη γνωριμία του με την νυν πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν το 2014, στα παρασκήνια της εκπομπής «Quinta Colonna». Η Μελόνι φτάνει στο πλατό αργοπορημένη και πεινασμένη, μετά από μια δύσκολη προεκλογική ημέρα. Εκμεταλλευόμενη ένα διαφημιστικό διάλειμμα, βγάζει από την τσάντα της μια μπανάνα για να τη φάει.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη τελειώσει πριν επιστρέψει στον αέρα και δίνει τη μπανάνα στον Τζιαμπρούνο, θεωρώντας πως είναι βοηθός. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, τα μάτια μας συναντήθηκαν με έναν περίεργο τρόπο, ήταν μια στιγμή. Ένας κεραυνός», είχε πει ο ίδιος.

Ο Τζιαμπρούνο έχει δηλώσει ότι ψηφίζει υπέρ της Αριστεράς, αν και πέρυσι πριν τις ιταλικές προεδρικές εκλογές δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη σύντροφό του.

Απέκτησαν μαζί μια κόρη, την 7χρονη σήμερα Ginevra, ωστόσο, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Παρά τις χριστιανικές της πεποιθήσεις και την υπεράσπιση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, η Μελόνι υπερασπίστηκε την επιλογή της να μην παντρευτεί με τον πατέρα του παιδιού της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ