Βίντεο-σοκ: Ληστής κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ταμία σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα της Ισπανίας [βίντεο]

Βίντεο-σοκ: Ληστής κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ταμία σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα της Ισπανίας [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την επίθεση ενός ληστή εναντίον μιας ανυποψίαστης υπαλλήλου σούπερ μάρκετ στην Ισπανία.

Στις εικόνες, που κατέγραψε στα τέλη του περασμένου μήνα η κάμερα κλειστού κυκλώματος του σούπερ μάρκετ της Ciudad Jardin στη Μάλαγα της νότιας Ισπανίας, διακρίνεται ο 40χρονος ληστής με καταγωγή από το Καμερούν να μπαίνει στο κατάστημα, να αρπάζει την ανυποψίαστη Παραγουανή ταμία και να της κάνει κεφαλοκλείδωμα προκειμένου να κλέψει χρήματα από το ταμείο.

Η αβοήθητη γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ο ληστής την έσυρε στο μπάνιο και την απείλησε με μαχαίρι να του δώσει κι άλλα χρήματα. Η ταμίας προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν υπήρχαν άλλα λεφτά, όταν την απείλησε με μαχαίρι. «Εκεί ήταν που πίστεψα ότι θα με σκότωνε», είπε η ίδια μετά το συμβάν.

Ο ληστής την κλείδωσε στο μπάνιο, επέστρεψε στο ταμείο και έφυγε ανενόχλητος.

Nέα επίθεση σε περαστική από τον ίδιο ληστή

Λίγες μέρες αργότερα ο ίδιος επιτέθηκε το βράδυ της 28ης Απριλίου σε μια άλλη γυναίκα σε δρόμο συνοικίας στη Μάλαγα για να τη ληστέψει. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, εκείνος προσπάθησε να τη χτυπήσει για να σταματήσει να αντιστέκεται, αλλά δεν τα κατάφερε και το έβαλε στα πόδια.

Το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία και βάσει της περιγραφής του ληστή, αστυνομικοί με πολιτικά τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα σε άλλη συνοικία της ισπανικής πόλης και τον συνέλαβαν. Ο 40χρονος ληστής προέβαλε τόσο μεγάλη αντίσταση που οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσεις για να του φορέσουν χειροπέδες. Ο δράστης ομολόγησε την ενοχή του και είπε στους αστυνομικούς: «δεν θα το ξανακάνω». Όπως αποδείχθηκε ήταν γνωστός στην αστυνομία, αν και είχε εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα από την πόλη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ