Η απειλή του Στάλιν που επικαλέστηκε ο Μεντβέντεφ για αύξηση παραγωγής όπλων -«Αν τεμπελιάζετε θα σας συντρίψω»

Η απειλή του Στάλιν που επικαλέστηκε ο Μεντβέντεφ για αύξηση παραγωγής όπλων -«Αν τεμπελιάζετε θα σας συντρίψω»

Ένα απειλητικό τηλεγράφημα του Ιωσήφ Στάλιν διάβασε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ενώπιον των διευθυντών εργοστασίων της πολεμικής βιομηχανίας της Ρωσίας καλώντας τους να «εκπληρώσουν εγκαίρως το καθήκον προς την πατρίδα», ειδάλλως «θα συντριβούν σαν κλέφτες».

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος έχει απειλήσει προ μηνών με συλλήψεις αξιωματούχων στη ρωσική πολεμική βιομηχανία αν δεν πιάσουν τους στόχους παραγωγής, δημοσιοποίησε μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο, την ώρα που υπενθύμιζε στους συμμετέχοντες τα λόγια του Στάλιν: «Εάν σε λίγες ημέρες αποδειχθεί ότι παραβήκατε το καθήκον σας προς την πατρίδα, θα σας συντρίψω ως εγκληματίες», διάβασε ο Μεντβέντεφ. «Είναι απαράδεκτο τα στρατεύματά μας να υποφέρουν στο μέτωπο λόγω της έλλειψης αρμάτων μάχης, ενώ εσείς εδώ πίσω τεμπελιάζετε», έγραφε μεταξύ άλλων ο Στάλιν στο τελεσίγραφο που είχε στείλει το 1941 στους επικεφαλής στρατιωτικής βιομηχανίας, απαιτώντας περισσότερα πυρομαχικά για τα σοβιετικά τανκ.

Στενός συνεργάτης του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ