Πιλότος έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο του για το YouTube - Του πήραν το δίπλωμα

Πιλότος έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο του για το YouTube - Του πήραν το δίπλωμα

Ενα βίντεο όπου περηφανευόταν ότι κατάφερε να τσακίσει το αεροπλάνο του ήταν αρκετό για να χάσει το δίπλωμα πιλότου ο YouTuber Τρέβορ Τζέικομπ.

Ο Τζέικομπ στο βίντεο λέει ότι το αεροπλάνο του αντιμετώπισε μηχανική βλάβη και αυτός αναγκάστηκε να πηδήξει με το αλεξίπτωτο.

Με τόσες κάμερες πάνω στο μονποκινητήριο μόνο τυχαίο δεν φαίνεται όλο αυτό.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο YouTube τον περασμένο Δεκέμβριο η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ζήτησε από τον Τζέικομπ να επιστρέψει το δίπλωμα πιλότου. Σύμφωνα με την υπηρεσία, το βίντεο ήταν στημένο.

Η υπηρεσία με επιστολή της στον Τζέικομπ ανέφερε ότι έδειξε «έλλειψη φροντίδας, κρίσης και ευθύνης, επιλέγοντας να πηδήξει από το αεροσκάφος». Τον κατηγόρησε και για το ότι «πραγματοποίησε αυτή την πτήση για να προκαλέσει σκόπιμα τη συντριβή του αεροπλάνου».

Πρώτα θα έπρεπε να είχε επανεκκινήσει το αεροπλάνο του ή να επικοινωνήσει με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας για υποστήριξη ή ακόμη να ψάξει για εναλλακτικό μέρος για να προσγειωθεί.

Ακόμη περισσότερο η υπηρεσία αμφισβητεί ότι υπήρξε ποτέ βλάβη στη μηχανή, γιατί ο Τζέικομπ φαίνεται να ανοίγει την πόρτα πριν αρχίσει να επιβραδύνει η έλικα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ