Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από το μακελειό της Χαμάς στο φεστιβάλ μουσικής

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από το μακελειό της Χαμάς στο φεστιβάλ μουσικής

Στο «ψαχνό» χτυπούν οι ισλαμιστές της Χαμάς τους νέους ανθρώπους που βρέθηκαν στο φεστιβάλ μουσικής στο Ισραήλ. Νέο ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφει τις φρικαλεότητες της Χαμάς, την πρώτη ημέρα του πολέμου στο Ισραήλ. Συγκεκριμένα άνδρες της Χαμάς ανοίγουν πυρ κατά των νέων ανθρώπων στο Ισραήλ χωρίς διακρίσεις.

Το νέο βίντεο προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. Δείχνει τη στιγμή που οι ισλαμιστές της Χαμάς έχουν μπλοκάρει δρόμο και πυροβολούν κατά ριπάς τους νεαρούς ανθρώπους στο φεστιβάλ μουσικής στη Λωρίδα της Γάζας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος με το Ισραήλ.

Το νέο βίντεο-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Jerusalem Post και είναι από το κιμπούτς Ρεΐμ, όπου οι ισλαμιστές της Χαμάς έχουν κλείσει έναν δρόμο, έχουν ανέβει στα αυτοκίνητα και πυροβολούν όποιον βρίσκουν μπροστά τους, την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος με το Ισραήλ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ σε μια στιγμή φαίνεται ένας από τους ισλαμιστές να έχει ανέβει σε ένα αυτοκίνητο και να πυροβολάει κατά ριπάς τους νεαρούς που τρέχουν να ξεφύγουν από τα πυρά της Χαμάς.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Τραγικός ο απολογισμός από τον πόλεμο στο Ισραήλ

Τουλάχιστον 3.785 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 12.493 τραυματίστηκαν κατά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Από τον συνολικό απολογισμό 1.524 νεκροί ήταν παιδιά και 1.000 γυναίκες, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Ασράφ αλ Κούντρα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι 44 υγειονομικοί εργαζόμενοι σκοτώθηκαν στη Γάζα, ενώ τέσσερα νοσοκομεία είναι εκτός λειτουργίας και 14 υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας έχουν επίσης σταματήσει τη λειτουργία τους.

«Δεν υπάρχουν αποθέματα φαρμάκων σε κανένα από τα νοσοκομεία στη Γάζα», είπε ο ίδιος και έκανε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα να επισπεύσει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ