Πράγα: Ο δράστης είχε σκοτώσει τον πατέρα του πριν προκαλέσει το μακελειό στο πανεπιστήμιο

Πράγα: Ο δράστης είχε σκοτώσει τον πατέρα του πριν προκαλέσει το μακελειό στο πανεπιστήμιο

Την ώρα που η Τσεχία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το μακελειό στην Πράγα, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως πριν την πράξη του, ο δράστης είχε σκοτώσει τον πατέρα του.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Κόζακ, σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα, 55 ετών, το πρωί, σε χωριό της κεντρικής Βοημίας.

Ο 24χρονος φοιτητής, εδώ και καιρό έκανε αναρτήσεις στο telegram, στις οποίες δήλωνε πως θέλει να σκοτώσει κόσμο, κάτι που τελικά έκανε σήμερα στην τσεχική πρωτεύουσα, καθώς τουλάχιστον 14 άτομα (15 με τον ίδιο που έβαλε τέλος στη ζωή του αμέσως μετά) έχουν δολοφονηθεί και 24 έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι 9 σοβαρά, από την επίθεσή του στην Σχολή Καλών τεχνών.

Από τις αναρτήσεις του φαίνεται πως επρόκειτο για άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα, καθώς έγραφε πόσο ήθελε να σκοτώσει, ενώ άκουγε «ένα βουητό στα αυτιά» του που θέλει να ξεριζώσει.

«Θέλω να κάνω επίθεση με πυροβολισμούς σε σχολείο και πιθανόν να αυτοκτονήσω. Η Alina Afanaskina με βοήθησε. Πάντα ήθελα να σκοτώνω, νόμιζα ότι θα γίνω μανιακός στο μέλλον. Ήταν πιο επικερδές να κάνω μαζική επίθεση από κατά συρροήν. Κάθισα, περίμενα, ονειρεύτηκα»

Ο δράστης αναφέρεται στην Alina Afanaskina, 14χρονη που στις 7 Δεκεμβρίου 2023, στο σχολείο Bryansk στο Bryansk της Ρωσίας, σκότωσε 2 μαθ

Η αστυνομία επιβεβαίωσε αργότερα πως βρήκε νεκρό τον 55χρονο πατέρα του σε χωριό της κεντρικής Βοημίας, στην Τσεχία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ