Ισραήλ: Οι IDF σκότωσαν τον τρομοκράτη της Χαμάς που βεβήλωσε την σορό της Σάνι Λουκ, ισχυρίζεται ραβίνος

Ισραήλ: Οι IDF σκότωσαν τον τρομοκράτη της Χαμάς που βεβήλωσε την σορό της Σάνι Λουκ, ισχυρίζεται ραβίνος

Ισραηλινοί στρατιώτες φέρονται να σκότωσαν τον μαχητή της Χαμάς που έφτυσε και έσερνε το γυμνό σώμα της 23χρονης Σάνι Λουκ στη Γάζα, υποστηρίζει ένας ραβίνος επικαλούμενος την οικογένειά της.

Η ισραηλινή καταγωγής Γερμανίδα υπήκοος Σάνι Λουκ, καλλιτέχνης τατουάζ, απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ κοντά στο Κιμπούτς Ουρίμ, στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου. Η μητέρα της, Ρικάρντα, φέρεται να είπε στον ραβίνο Shmuley Boteach ότι ο τρομοκράτης που «έδειχνε» το σώμα της στη Γάζα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού ουρλιάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις.

«Χθες η Ρικάρντα Λουκ μας αποκάλυψε, το είπε με τόση ηρεμία και αξιοπρέπεια, ότι οι IDF σκότωσαν το τέρας, στοχοθέτησαν και σκότωσαν το άγριο κτήνος της Χαμάς, που είχε τα πόδια του πάνω από τη γυμνή σορό τους ουρλιάζοντας “Αλλάχου Άκμπαρ” καθώς παρήλαυνε το σώμα της στην πόλη της Γάζας», έγραψε στην πλατφόρμα Χ ο ραβίνος. «Αυτός σαπίζει τώρα στην κόλαση, εκεί όπου ανήκει. Κι αυτή θα είναι η μοίρα όλων των τεράτων της Χαμάς, ευχαριστώ IDF», πρόσθεσε.

Η οικογένειά της πέρασε εβδομάδες πιστεύοντας ότι η Σάνι Λουκ είχε απαχθεί από το φεστιβάλ Supernova στο νότο στις 7 Οκτωβρίου από τρομοκράτες της Χαμάς - πριν οι Ισραηλινοί στρατιώτες επιβεβαιώσουν ότι σκοτώθηκε αφού βρήκαν θραύσματα του κρανίου της στις 30 Οκτωβρίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ