Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που 16χρονη γλιστράει και πέφτει από το αναβατόριο σε χιονοδρομικό κέντρο

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που 16χρονη γλιστράει και πέφτει από το αναβατόριο σε χιονοδρομικό κέντρο

Τη σοκαριστική στιγμή που μια 16χρονη πέφτει από ύψος 9 μέτρων από αναβατόριο σε χιονοδρομικό κέντρο της Καλιφόρνιας κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο.

Για καλή της τύχη, προσγειώθηκε σε δίχτυ που κρατούσε το προσωπικό του χιονοδρομικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το βίντεο της πτώσης της από τον αναβατήρα

Το βίντεο δείχνει θεατές να παρακολουθούν έντρομοι καθώς η 16χρονη κρέμεται και στη συνέχεια πέφτει από τη θέση της, στο Mammoth Mountain το Σάββατο. Το αναβατόριο είχε σταματήσει και μέλη του προσωπικού μαζί με εθελοντές κρατούσαν ένα «δίχτυ επιβράδυνσης» κάτω από το κορίτσι σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την πτώση της.

Το χιονοδρομικό κέντρο δήλωσε πως η 16χρονη δεν είχε καθίσει σωστά όταν ξεκίνησε ο αναβατήρας και άρχισε να «γλιστράει» από την καρέκλα.

Ωστόσο, πολλοί ήταν οι αυτόπτες μάρτυρες που κατηγόρησαν τους χειριστές του αναβατήρα πως δεν έδωσαν προσοχή. «Ο πατέρας μου και ο φίλος μου είδαν το κορίτσι να γλιστράει από τον αναβατήρα και φώναξαν αμέσως να τον σταματήσει, αλλά ο χειριστής του χρειάστηκε σχεδόν ένα λεπτό για να τον σταματήσει, ενώ το λιφτ βρισκόταν ήδη περίπου 3 ορόφους ψηλά» έγραψε στο Instagram ένας συγγενής δύο ανδρών που βρίσκονταν στον αναβατήρα μαζί με τη 16χρονη.

Η ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου για την πτώση από το λιφτ

Η ανακοίνωση του Mammoth Mountain αναφέρει: «Καθώς το λιφτ άρχισε να ανεβαίνει, η επισκέπτρια, η οποία για άγνωστους λόγους δεν είχε καθίσει καλά, άρχισε να γλιστράει από τη θέση της. Τα άλλα άτομα που βρίσκονταν μαζί της, άρπαξαν την καλεσμένη και την κράτησαν για να μην πέσει, καθώς οι χειριστές του αναβατήρα τον σταμάτησαν. Πέντε υπάλληλοι του χιονοδρομικού και οκτώ επισκέπτες ανταποκρίθηκαν αμέσως και τοποθέτησαν δίχτυ επιβράδυνσης κάτω από τον επισκέπτη. Όταν η επισκέπτρια γλίστρησε από τη θέση της, το δίχτυ επιβράδυνε την πτώση της αλλά δεν τη σταμάτησε. Η επισκέπτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξιολόγηση. Οι σκέψεις μας είναι με την καλεσμένη και την οικογένειά της».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ