Τέξας: Δεκάδες χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις ακτές του κόλπου

Τέξας: Δεκάδες χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις ακτές του κόλπου

Μπροστά σε ένα αλλόκοτο και θλιβερό θέαμα βρέθηκαν όσοι επισκέφθηκαν τις παραλίες του Τέξας στην περιοχή του κόλπου στο Σαββατοκύριακο, αφού αντίκρισαν χιλιάδες νεκρά ψάρια να επιπλέουν στο νερό.

Το παράξενο φαινόμενο ξεκίνησε την Παρασκευή και φαίνεται να συνδέεται με το χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο νερό, αποτέλεσμα ενός συνδυασμού περιβαλλοντικών παραγόντων - όπως οι χαμηλές θερμοκρασίες - που δημιούργησαν την «τέλεια καταιγίδα».

Για δύο 24ωρα, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, τα νεκρά ψάρια συνέχισαν να ξεβράζονται στην ακτή, με το φαινόμενο να εξασθενεί σταδιακά την Κυριακή.

Οι Αρχές κάλεσαν τους λουόμενους να απέχουν από τις παραλίες το Σαββατοκύριακο λόγω των υψηλών επιπέδων βακτηρίων στο νερό και του κινδύνου τραυματισμού από τα αιχμηρά πτερύγια των ψαριών.

Σε δείγματα νερού από τη περιοχή που στάλθηκαν στο εργαστήριο διαπιστώθηκαν σχεδόν ανύπαρκτα επίπεδα οξυγόνου, ενώ δεν βρέθηκαν χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο των ψαριών.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ