Τέξας: Φρικτός θάνατος για εργαζόμενο όταν τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους

Τέξας: Φρικτός θάνατος για εργαζόμενο όταν τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους

Eργαζόμενος στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο, στο Τέξας, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο όταν τον ρούφηξε κινητήρας αεροσκάφους.

Το δυστύχημα συνέβη την Παρασκευή, περίπου στις 22:25 (τοπική ώρα, ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) όταν αεροσκάφος της Delta που μόλις είχε φτάσει από το Λος Άντζελες τροχοδρομούσε προς πύλη, ανέφεραν οι αξιωματούχοι του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) των ΗΠΑ.

Οι αξιωματούχοι πρόσθεσαν ότι ο εργαζόμενος (η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί) απορροφήθηκε από κινητήρα που ήταν σε λειτουργία.

Η Unifi Aviation, που παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης για τη Delta και άλλες αεροπορικές εταιρείες, σε ανακοίνωσή της επισήμανε ότι «ο θάνατος του εργαζομένου δεν σχετίζεται με τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τις διαδικασίες και τις πολιτικές ασφαλείας» της εταιρείας. Ωστόσο, η ανακοίνωση δεν διευκρίνισε αν συνέβη κάτι άλλο εκτός από δυστύχημα.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στις 31 Δεκεμβρίου 2022 στο αεροδρόμιο του Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, αναφέρει ο Guardian. Μία εργαζόμενη σκοτώθηκε όταν πέρασε μπροστά από τους κινητήρες του αεροσκάφους που ήταν σε λειτουργία, παρά τις προειδοποιήσεις στην ίδια και τους συναδέλφους της για τους κινδύνους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ