Τραμπ για τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στο χέρι του: «Μπορεί να είναι και τεχνητή νοημοσύνη»

Τραμπ για τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στο χέρι του: «Μπορεί να είναι και τεχνητή νοημοσύνη»

Ανοικτό άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ το ενδεχόμενο τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στα χέρια του που πυροδότησαν φήμες στο Διαδίκτυο τον περασμένο μήνα να δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ερωτηθείς στο αγαπημένο δίκτυο, το Fox News, για τα σημάδια, ο Τραμπ απάντησε ότι δεν τα είχε δει. Κι όταν ο δημοσιογράφος Μαρκ Μέρεντιθ επέμεινε τι είχε συμβεί στα χέρια του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε: «Τίποτε. Ίσως να ήταν Τεχνητή Νοημοσύνη».

Τα κόκκινα σημάδια στο χέρι του Ντόναλντ Τραμπ γέννησαν εικασίες για σύφιλη, εξανθήματα, μαρκαδόρο, αίμα ή πτώση του / Φωτογραφία: AP Photo
Ο Τραμπ φωτογραφήθηκε στις 17 Ιανουαρίου την ώρα που αποχωρούσε από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν για να παραστεί στη δεύτερη δίκη του για τον βιασμό της συγγραφέως Τζιν Κάρολ με κόκκινα σημάδια που έμοιαζαν με φουσκάλες στον δεξιό δείκτη, τον αντίχειρα και στην παλάμη του.

Τι ήταν τελικά τα κόκκινα σημάδια στο χέρι του Τραμπ;

Οι φωτογραφίες πυροδότησαν εικασίες σχετικά με την αιτία της φαινομενικής πάθησης, από κάποια πτώση μέχρι κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (σύφιλη), αίμα ή σημάδι από μαρκαδόρο, αλλά ώρες αργότερα είχαν εξαφανιστεί από τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τις χειρονομίες του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Νιου Χαμσάιρ.

Αμερικανικά ΜΜΕ επιστράτευσαν μέχρι και δερματολόγους που αποφάνθηκαν ότι τα σημάδια πιθανώς ήταν εξανθήματα, που μπορεί να είχαν διάφορες αιτίες.

Μετά τις διαδοχικές νίκες του σε Άιοβα και Νιου Χάμσιρ και έχοντας σχεδόν σίγουρους τους 26 αντιπροσώπους στη Νεβάδα, ο Τραμπ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την επικράτηση στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, αν και μέχρι στιγμής η μοναδική πλέον εσωκομματική αντίπαλός του, η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ , Νίκι Χέιλι, αρνείται να εγκαταλείψει την κούρσα πυροδοτώντας την οργή του πρώην ενοίκου του Λευκού Οίκου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ