Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 10 χρόνια

Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από 10 χρόνια

Τον χωρισμό της με τον σύντροφό της τα τελευταία 10 χρόνια Αντρέα Τζιαμπρούνο ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει ότι «οι διαδρομές μας έχουν χωρίς εδώ και κάποιο καιρό και ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω».

Παράλληλα στέλνει το μήνυμα ότι «θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος αυτό που ήμασταν, τη φιλία μας και πάνω από όλα ένα επτάχρονο κορίτσι (σ.σ. την κόρη τους Τζινέβρα) που αγαπά τη μητέρα της και τον πατέρα της όπως δεν κατάφερα εγώ τους δικούς μου».

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας ευχαριστεί, πάντως, τον σύντροφό της «για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, τις δυσκολίες που βιώσαμε και για το ότι μου έδωσε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, την κόρη μας, Τζινέβρα»

Στο υστερόγραφό της, δε, η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία σημειώνει ότι «δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γι' αυτό (σ.σ. τον χωρισμό)», αναφέρει με νόημα: «Όλοι αυτοί που ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσες σταγόνες κι αν πέσουν στην πέτρα, η πέτρα θα παραμείνει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό».

Η ανάρτηση της Τζόρτζια Μελόνι:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ