Βασιλιάς Κάρολος: Viral το βίντεο που ζητάει από τους βοηθους του να του καθαρίσουν το γραφείο

Βασιλιάς Κάρολος: Viral το βίντεο που ζητάει από τους βοηθους του να του καθαρίσουν το γραφείο

Μπορεί να περίμενε τουλάχιστον επτά δεκαετίες, για να γίνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος, δεν χρειάστηκε ωστόσο να περιμένει, παρά μόλις λίγες ώρες, για να γίνει... viral.

Αφορμή ήταν μία μάλλον «ατυχής» στιγμή του από το χθεσινό τελετουργικό, όταν, λίγες στιγμές πριν από την υπογραφή της Διακήρυξης Διαδοχής -που σηματοδοτεί την επίσημη άνοδό του στον θρόνο της Βρετανικής Κοινοπολιτείας- ο μονάρχης «συνελήφθη» από τις κάμερες να κάνει βιαστικές και επίμονες χειρονομίες στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο, όπου έπρεπε να καθίσει και να υπογράψει τα έγγραφα.

Τα αντικείμενα που τον «εκνεύρισαν» εκείνη τη στιγμή ήταν ένα κουτί με στιλό και ένα μελανοδοχείο, τα οποία φέρεται να του είχαν χαρίσει οι γιοι του, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Στο βίντεο ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως.

Φυσικά, αυτή η στιγμή έγινε αντικείμενο... επικών σχολίων στο Twitter: «Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

Άλλοι θεατές, πάντως, περιέγραψαν το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά στον Κάρολο ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, που έπρεπε να υπογράψει, «δικαιολογώντας» έτσι, εν μέρει, τον εκνευρισμό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS