ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκαν 8.000 αντικείμενα σε κρησφύγετο του βασικού υπόπτου - Επιμένουν οι εισαγγελείς πως είναι νεκρή

Γερμανός εισαγγελέας μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «60 λεπτά» στην τηλεόραση της Αυστραλίας, αποκάλυψε πως βρέθηκαν 8.000 φωτογραφίες σε κρησφύγετο του βασικού υπόπτου της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν.

Ο Χανς Κρίστιαν Ουόλτερς, ανέφερε πως ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης, ο Κρίστιαν Μπρύκνερ, είχε κάνει ως κρησφύγετο έναν εγκαταλελειμμένο χώρο εργοστασίου, όπου έκρυβε φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα, στο ίδιο σημείο όπου είχε θάψει το νεκρό σκυλί του. Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο Ουόλτερς επέμεινε στην θεωρεία πως η Μαντλίν ΜακΚαν είναι νεκρή.

«Δεν έχουμε το σώμα και κανένα μέρος του σώματος του παιδιού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν», είπε ο Ουόλτερς, που αποκάλυψε πως ανακαλύφθηκαν 8.000 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων φωτογραφίες, σκληροί δίσκοι και στικάκια.
ergotaxio egkataleleimeno germania

Ο εισαγγελέας όταν ρωτήθηκε για το αν σε αυτά τα αντικείμενα βρέθηκαν φωτογραφίες της Μαντλίν, αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο Μπρύκνερ, βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, αρνείται πως έχει σχέση με την υπόθεση. Βρίσκεται στην φυλακή για τον βιασμό μίας 72χρονης και άλλα παραπτώματα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS