Υπόθεση Γεωργούλη: Δύο οι καταθέσεις της Χρονοπούλου-Προκαλεί με την υπερασπιστική γραμμή του ο ηθοποιός

Υπόθεση Γεωργούλη: Δύο οι καταθέσεις της Χρονοπούλου-Προκαλεί με την υπερασπιστική γραμμή του ο ηθοποιός

Η Ελένη Χρονοπούλου έχει καταθέσει τουλάχιστον δυο φορές για την υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη

Η πρώτη κατάθεση δόθηκε τον Ιανουάριο του 2020, όπου η Ελένη Χρονοπούλου κατάγγειλε τον βιασμό και τις σωματικές βλάβες αναφέροντας την ιδιότητα αλλά όχι το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με το Star, αυτό έγινε επειδή αν έδινε το όνομα εκείνη τη στιγμή τότε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής θα έπρεπε να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου λόγω του συγκεκριμένου αδικήματος.

Όπως αναφέρει το Star, η δεύτερη κατάθεση έγινε τον Μάιο του 2020. Η Ελένη Χρονοπούλου έδωσε το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη, όμως ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να συλληφθεί καθώς είχε περάσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η δικογραφία περιέχει τα ιατρικά έγγραφα από το νοσοκομείο των Βρυξελλών που προσκόμισε η Ελένη Χρονοπούλου. Οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη θα μάθουν αν υπάρχουν και μάρτυρες που έχουν καταθέσει για την υπόθεση.

Απορρίπτει τις κατηγορίες η πλευρά του Γεωργούλη

Την ίδια ώρα ο Γεωργούλης επισήμως και μέσω των δικηγόρων του απορρίπτει τις κατηγορίες.

Μάλιστα εμφανίστηκε ακραία προκλητικός συνδέοντας την καταγγελία για βιασμό με πολιτικά κίνητρα!

«Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται επισήμως. Ο κ. Γεωργούλης αντικρούει τις κατηγορίες της κ. Χρονοπούλου από κάθε άποψη», αναφέρουν οι δικηγόροι του και προσθέτουν: «ο κ. Γεωργούλης δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τη χρονική στιγμή αυτής της έρευνας και λυπάται βαθύτατα. Πράγματι, ενώ τα γεγονότα και η καταγγελία χρονολογούνται από το 2020, είναι λυπηρό το γεγονός ότι μόλις τρία χρόνια αργότερα η καταγγελία αυτή δημοσιοποιείται -ακριβώς λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Γεωργούλης επιθυμεί να γίνει η άρση της ασυλίας νωρίτερα και εκτιμάται ότι οι διαδικασίες θα επισπευστούν. Μέχρι ωστόσο να αρθεί η ασυλοα του δεν θα έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

«Έβριζε και είχε εξάρσεις» -Καταγγελίες κατά Γεωργούλη

Μετά την καταγγελία από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική βλάβη από τον Αλέξη Γεωργούλη, οι αναφορές κατά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την αρχή της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο, τουλάχιστον πέντε άτομα που εργάστηκαν στο γραφείο του φέρονται να αποχώρησαν λόγω της κακής συμπεριφοράς του.

Σύμφωνα με μαρτυρία, υπήρξε καταγγελία σε αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για εργασιακή κακομεταχείριση από συνεργάτη του περίπου στην αρχή της θητείας του, αποκαλύπτοντας ότι ο Γεωργούλης «έβριζε και είχε εξάρσεις».

Πολιτικοί κλυδωνισμοί για την υπόθεση Γεωργούλη

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έχει πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε χθες σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας «ηθική εξαίρεση» την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Δράμα, έκανε λόγο για «πρωθυπουργό της άγνοιας, που δεν γνώριζε τίποτα», ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για «ψηφιακό παρακράτος του διαδικτύου».

Οι τραγικές αναρτήσεις για την υπόθεση Γεωργούλη

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε το στέλεχος της νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Βασίλης Μίγας μετά από ανάρτησή του, που συνέδεε την καταγγέλλουσα με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Είχαν προηγηθεί ανάλογες αναρτήσεις από τις υποψήφιες με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Γαϊταρτζή και Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Επιμένοντας στη θέση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Φίλος Ελένης Χρονοπούλου: «Την πλάκωσε στο ξύλο και τη βίασε»

Το iefimerida.gr επικοινώνησε χθες με άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της Ελένης Χρονοπούλου, το οποίο αποκάλυψε ότι το περιστατικό ήταν γνωστό στους στενούς της φίλους, αλλά όχι στην οικογένειά της και στο ΠΑΣΟΚ.

«Είχε βγει δύο με τρεις φορές ραντεβού μαζί του. Όμως ξαφνικά έγινε πολύ επιθετικός και βίαιος. Την πλάκωσε στο ξύλο και τη βίασε. Οι στενοί της φίλοι το γνωρίζαμε», είπε μεταξύ άλλων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ