Το νέο άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: «Τείνω χείρα φιλίας, ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος -Δεν έχω στενό κύκλο»

Το νέο άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: «Τείνω χείρα φιλίας, ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος -Δεν έχω στενό κύκλο»

Ένα ακόμη άνοιγμα προς την Έφη Αχτσιόγλου έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας την ίδια και άλλα στελέχη (Χαρίτση, Ηλιόπουλο) να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνέντευξή του στο Livenews.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκτίμησε ότι θα ήθελαν να παραμείνουν στο κόμμα τα εν λόγω στελέχη και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει στενός κύκλος», προφανώς για να αμβλύνει τις αιτιάσεις σε σχέση με τον ρόλο Πολάκη ή Τζάκρη.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι της τηλεφώνησε πριν από την Κεντρική Επιτροπή -ένα τηλέφωνο που έγινε... σπασμένο, καθώς η Έφη Αχτσιόγλου το αρνήθηκε, ενώ στη συνέχεια είπε πως είχε κλήση από άγνωστο αριθμό.

«Το είπα στην Κεντρική Επιτροπή και το εννοούσα. Πήρα τηλέφωνο την Αχτσιόγλου για να δώσω χείρα φιλίας για να συνεργαστούμε. Οι ανάγκες του κόσμου είναι πραγματικές και άμεσες. Το εννοώ ότι δεν έχω στενό κύκλο» επανέλαβε ο κ. Κασσελάκης, δείχνοντας να θέλει να αποφύγει τυχόν νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της «Ομπρέλας».

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε αυτό ακριβώς το απόσπασμα να αναρτήσει στα social media, του ανοίγματος στην ομάδα Αχτσιόγλου, από μία σχεδόν ωριαία συνέντευξη.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Mega, Κυριάκος Μαντούβαλος, που αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης, τόνισε πως η στάση, η άποψη και η θέση του κ. Κασσελάκη έναντι όσων αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ (Φίλη, Τσακαλώτου κ.λπ.) είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τη στάση του έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Αλέξη Χαρίτση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, την επαύριο της νίκης του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, είχε καλέσει τη συνδιεκδικήτρια της προεδρίας, Έφη Αχτσιόγλου, να αναλάβει όποιον ρόλο θέλει, ωστόσο η ίδια είχε αρνηθεί κάθε αξίωμα, λέγοντας ότι δεν έχει την απαιτούμενη «ενέργεια».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ