Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Θα υπάρξουν ντέρμπι, Αθήνα και Πειραιάς ίσως γλιτώσουν τις δεύτερες κάλπες

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Θα υπάρξουν ντέρμπι, Αθήνα και Πειραιάς ίσως γλιτώσουν τις δεύτερες κάλπες

Λίγες ώρες έμειναν πριν ξεκινήσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 , με τον Γιώργο Αράπογλου, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας δημοσκοπήσεων Pulse, να μιλά σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και να αναφέρεται σε ντέρμπι, αλλά και σε εύκολες νίκες που θα προκύψουν από τις κάλπες της πρώτης Κυριακής.

«Υπάρχουν πολλά ντέρμπι. Βασικά οι τρεις μεγάλοι δήμοι είναι αυτοί που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και φυσικά όλα παίζονται. Ο Πειραιάς, ίσως και η Αθήνα να είναι λίγο πιο εύκολα, ίσως εκεί γλιτώσουν τις δεύτερες κάλπες. Πιο δύσκολα φαίνεται πως είναι στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Γιώργος Αράπογλου.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη μάχη για τις περιφέρειες, εκεί που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει στόχο η Ν.Δ. να κάνει το 13 στα 13, ο κ. Αράπογλου ανέφερε: «Ένα στοιχείο που μπορώ να πω από τις 4 νησιωτικές περιφέρειες είναι πως οι δύο είναι πιο εύκολες και οι δύο θα είναι ντέρμπι».

Για κάποιες περιφέρειες στην ηπειρωτική χώρα είπε πως «δύο μπορεί να τελειώσουν και από τον πρώτο γύρο».

Μάλιστα, τόνισε πως η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιους «αντάρτες».

Γιώργος Αράπογλου: Όπου ο χάρτης δεν θα είναι μπλε, το πιθανότερο να είναι λευκό

«Όπου δεν είναι μπλε ο χάρτης, το πιθανότερο να είναι λευκό, δηλαδή ο νικητής να προέρχεται από τη Ν.Δ., αλλά να μη στηρίζεται πλέον από το κόμμα», σημείωσε.

Ερωτηθείς αν θα υπάρχει κάποιο πολιτικό μήνυμα από το αποτέλεσμα που θα δώσει η κάλπη, είπε πως πάντα υπάρχει κάποιο μήνυμα, είτε μεγαλύτερο είτε μικρότερο.

«Θα είναι χωρίς έντονο ενδιαφέρον, αλλά κάποια ντέρμπι θα υπάρχουν και θα υπάρχει κάποιο πολιτικό μήνυμα. Οταν υπάρχουν νίκες στις αυτοδιοικητκές, κάποιοι τις διεκδικούν», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ