Αυτοδιοικητικές εκλογές - Μητσοτάκης από Μυτιλήνη για Στεφανή: Σήμερα αισθάνομαι πιο δικαιωμένος παρά ποτέ για την επιλογή μου

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Μητσοτάκης από Μυτιλήνη για Στεφανή: Σήμερα αισθάνομαι πιο δικαιωμένος παρά ποτέ για την επιλογή μου

Επίσκεψη στη Μυτιλήνη για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια επίσκεψη - «αστραπή» στη Μυτιλήνη πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και πραγματοποίησε ομιλία στον αύλειο χώρο, παρουσία στελεχών και φίλων του συνδυασμού.

«Σήμερα αισθάνομαι περισσότερο παρα ποτέ δικαιωμένος για αυτή την επιλογή μου. Ήρθα από την τριμερή συνάντηση στην Βουλγαρία για μία σύντομη στάση για να επαναλάβω πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σήμερα αυτό που ξεκινήσαμε χθες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, μιλώντας για την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Κι επειδή έχουμε μια καλή εμπειρία στο να κερδίσουμε εκλογές είμαι σίγουρος πως κι αυτή τη φορά πάλι νικητές θα είμαστε» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά μεθοδικός εξαιρετικά οργανωμένος, έχει όραμα έχει πάθος και τον χρειαζόμαστε σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία. Χρειαζόμαστε έναν Περιφερειάρχη που να μιλάμε την ίδια γλώσσα σε μια ευαίσθητη περιφέρεια» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απέναντι στον Κώστα Μουτζούρη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ