Εκλογές 2023 - Γιάννης Οικονόμου: «Οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία για να είναι η ζωή τους καλύτερη σε κρίσιμους τομείς»

Εκλογές 2023 - Γιάννης Οικονόμου: «Οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία για να είναι η ζωή τους καλύτερη σε κρίσιμους τομείς»

«Οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία για να είναι η ζωή τους καλύτερη σε κρίσιμους τομείς, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η μόρφωσή τους και οι απολαβές τους», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Φθιώτιδα, Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Οι πολίτες διάλεξαν, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, με βάση την εμπιστοσύνη σε μία πρόταση διακυβέρνησης η οποία εγγυάται την προοπτική που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες ψηφίζουν για να είναι η ζωή τους καλύτερη. Η ασφάλεια, η υγεία, η μόρφωσή τους, οι αποδοχές τους είναι οι συντελεστές που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη σε ένα κόσμο ταραγμένο και παράλληλα θέλουν να βλέπουν την Πατρίδα να έχει σαφή, καθαρή γραμμή στο διεθνές γίγνεσθαι, με ενισχυμένο το γεωπολιτικό της κύρος. Πολύ περισσότερο όταν έχουμε απέναντί μας μια δύναμη αναθεωρητική, όπως είναι η Τουρκία».

Παράλληλα ο ίδιος εστίασε τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον κατηγόρησε για τη στάση του σε θέμα εθνικά, μείζονος σημασίας.
«Διακρίνουν την πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτή την καθαρή πρόταση διακυβέρνησης και σε όσα ασυνάρτητα ακούγονται τόσο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης, όσο και αυτής της προεκλογικής περιόδου από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και όχι μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
«Έχουμε μία αντιπολίτευση, η οποία σε μείζονα θέματα που αφορούν εθνικά ζητήματα της χώρας μας -είτε απευθείας, είτε υβριδικά- το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό τους είναι πως θα κατηγορήσει τη χώρα», συμπλήρωσε.

«Από την πρώτη στιγμή του ναυαγίου είτε με υπονοούμενα, είτε και με ευθείες κατηγορίες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -ακόμη και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας- δεν βρήκαν μισή κουβέντα να πουν για τους λαθροδιακινητές προτού πουν το οτιδήποτε.
Είναι εθνικά επιζήμιο να βάζουμε νερό στο μύλο όσων θέλουν να κατηγορήσουν τη χώρα για τακτικές οι οποίες δεν συνάδουν με τον ανθρωπισμό και το διεθνές δίκαιο είτε από άγνοια, είτε από αντιπολιτευτικό μένος», είπε κλείνοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ