Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από Ωραιόκαστρο: Νίκησε η ενότητα, ηττήθηκε ο διχασμός - Ισχυρή, σταθερή αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από Ωραιόκαστρο: Νίκησε η ενότητα, ηττήθηκε ο διχασμός - Ισχυρή, σταθερή αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου


Επίσκεψη στο Ωραιόκαστρο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός από πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν αλλά και να βγάλουν selfies μαζί του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ότι «στις εκλογές του Μαΐου κέρδισε η ενότητα και ηττήθηκε ο διχασμός, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα».

«Οι πολίτες επιβράβευσαν την συνέπεια και την εργατικότητα και απέρριψαν την τοξικότητα. Νίκησε η ενότητα, ηττήθηκε ο διχασμός, μία κατάκτηση για την χώρα μας που δεν έχει ολοκληρωθεί…τίποτε δεν έχει τελειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για την απλή αναλογική, καθώς - όπως είπε - «σήμερα η χώρα θα είχε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση».

«Σήμερα η ΝΔ θα είχε ισχυρή αυτοδυναμία κι ο τόπος θα είχε σταθερή κυβέρνηση…να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι «μπορούμε να βάλουμε τον πήχη των προσδοκιών ακόμη πιο ψηλά…την Κυριακή ισχυρή σταθερή αυτοδυναμία…».

«Θέλω να τους πω ότι η πίστη δεν φυλακίζεται στα όρια κάποιων μικρών κομμάτων»

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν μικρά κόμματα τα οποία καπηλεύονται την πίστη, τονίζοντας ότι «η ορθοδοξία δεν διχάζει αλλά ενώνει».

«Προφανώς και είμαστε ικανοποιημένοι από τα ποσοστά μας, αλλά δεν διέφυγε της προσοχής μου το γεγονός ότι διάφορα κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της ΝΔ, συγκέντρωσαν αρκετά υψηλά ποσοστά. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι υπάρχουν κόμματα, ειδικά μικρά κόμματα, ανύπαρκτα κόμματα που δεν τα γνωρίζουμε, ότι αυτά μπορούν να εκφράσουν αυθεντικά το θρησκευτικό συναίσθημα. Θέλω να τους πω ότι η πίστη δεν φυλακίζεται στα όρια κάποιων μικρών κομμάτων», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Η πίστη και η ορθοδοξία ενώνει δεν διχάζει. Ας αφήσουν διάφοροι που θέλουν να δοξάζονται κρυπτόμενοι, στην άκρη αυτές τις λογικές ότι δήθεν αυτοί εκφράζουν την εκκλησία και την ορθοδοξία και κάποιοι άλλοι είμαστε λιγότεροι πιστοί από αυτούς. Δεν νομίζω ότι τα επιχειρήματα αυτά μπορούν να στέκουν στην ελληνική κοινωνία του 2023», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ