Μήνυμα Μητσοτάκη από τη σύσκεψη στο Μαξίμου: «Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά»

Μήνυμα Μητσοτάκη από τη σύσκεψη στο Μαξίμου: «Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά»

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, όπως γίνεται στην αρχή κάθε χρονιάς, συζητήθηκε ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος


Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου και στο τραπέζι «έπεσε» και η ημερομηνία των εκλογών.

Πρόκειται για τη σύσκεψη που γίνεται στην αρχή κάθε χρονιάς και σε αυτήν συζητήθηκε ο κυβερνητικός προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος.

Σε σχέση με το «καυτό» ζήτημα της ημερομηνίας των εκλογών, «ο πρωθυπουργός παραμένει συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της 4ετίας και θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά», όπως αναφέρθηκε μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, όπως γίνεται στην αρχή κάθε χρονιάς, συζητήθηκε ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος:

  • Ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου και τα νομοσχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία.
  • Ο απολογισμός και η προβολή του κυβερνητικού έργου ανα τομέα, ώστε όλο αυτό το έργο που έχει παραχθεί να μη χαθεί στην αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου.
  • Βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη 4ετία, με έμφαση στην αύξηση των μισθών, όπως περιέγραφε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.
  • Η προβολή των περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων, με τα έργα που έχουν γίνει κι αυτά που έχουν σχεδιαστεί.
  • Η κατάρτιση προγράμματος περιοδειών του πρωθυπουργού, των υπουργών και των κομματικών στελεχών.
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ