Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στη Νέα Σμύρνη ο Στέφανος Κασσελάκης - Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στη Νέα Σμύρνη ο Στέφανος Κασσελάκης - Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ψήφισε στη Νέα Σμύρνη - Χαίρομαι που με φωνάζετε με το μικρό μου όνομα, είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

To εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου άσκησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Πλ. Νέας Σμύρνης. Τον Στέφανο Κασσελάκη, που έφτασε με καθυστέρηση μισής ώρας, υποδέχθηκαν στο εκλογικό κέντρο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε χαρούμενος που τον αποκάλεσαν με το μικρό του όνομα. Μάλιστα, ο κύριος Κασσελάκης «έπεσε» σε συγκεντρωμένους οι οποίοι του έκαναν παράπονα για την αργοπορημένη εμφάνισή του, καθώς είχε ανακοινωθεί πως θα φτάσει στις 12:00, αντί για τις 12:30 όπου τελικά αφίχθη.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής για την συνέχιση του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να ακούσουμε τον κόσμο. Ελπίζω αύριο να είμαστε όλοι μαζί», σχολίασε κατά την έξοδό του ο κύριος Κασσελάκης. «Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς, που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι μαζί προχωράμε» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε θα μεταβεί στο αεροδρόμιο να παραλάβει τη μητέρα του που έρχεται από την Αμερική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ