Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση ως τις 21:00, στις 22:30 η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος -Πάνω από 130.000 ψήφισαν ήδη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση ως τις 21:00, στις 22:30 η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος -Πάνω από 130.000 ψήφισαν ήδη

Μέχρι τις 19:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 130.000 άτομα και η συμμετοχή εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με αυτήν της προηγούμενης Κυριακής.

Οσον αφορά το αποτέλεσμα εκτιμάται ότι η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος θα γίνει στις 22:30.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Κουμουνδούρου, η τελική συμμετοχή στον β' γύρο ενδέχεται να αγγίζει τα 160.000 (υπενθυμίζεται ότι στον α' γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα).

Από τα γραφεία τους θα δουν τα αποτελέσματα Κασσελάκης-Αχτσιόγλου

Και οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα της εσωκομματικής κάλπης στα γραφεία τους. Η Εφη Αχτσιόγλου βρίσκεται ήδη εκεί, και μαζί της βρίσκονται ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Μπίστης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ την επόμενη ώρα αναμένται να μεταβεί στο γραφείο του και ο Στέφαφανος Κασσελάκης. Εκει βρίσκονται ήδη ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης αλλά και οι γονείς του.

Καταγγελία Κασσελάκη -Παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΦΕ

Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρουν ότι από το πρωί παρατηρείται με μια συχνότητα 10 ατόμων ανά εκλογικό τμήμα, οι εφορευτικές επιτροπές να μην μπορούν να ταυτοποιήσουν τα νέα μέλη που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά.
Μέχρι τώρα ένα 30% έχει ήδη ψηφίσει και οι άλλοι βρίσκονται σε αναμονή. Για την ώρα την ευθύνη την αποδίδουν σε πρόβλημα της εταιρείας. Μάλιστα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε και σε καταγγελία με ανάρτηση στο twitter.

Νωρίτερα υπήρξε διαμαρτυρία της ΚΕΦΕ για επιρροή των μελών καθώς απεστάλησαν μαζικά sms από το στρατόπεδο του κ. Κασσελάκη στα μέλη καλώντας σε συμμετοχή. Μάλιστα ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δρόσος προχώρησε σε δήλωση-παρέμβαση. «Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή. Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό.
Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων.
Σήμερα ψηφίζουμε!»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ