Εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Με απόφαση ΚΕΦΕ εκπρόσωποι Κασσελάκη και Αχτσιόγλου στην ταυτοποίηση παλαιών μελών

Εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Με απόφαση ΚΕΦΕ εκπρόσωποι Κασσελάκη και Αχτσιόγλου στην ταυτοποίηση παλαιών μελών

Να ορίσουν εκπροσώπους τα επιτελεία της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ καλεί η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ).

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ οι εκπρόσωποι «θα παρευρίσκονται στη διαδικασία ταυτοποίησης των παλαιών μελών που δεν ψήφισαν στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου και στέλνουν μέσω e-mail τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν μέχρι την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 18.00».

Ειδικότερα στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, παρουσία της Γραμματέα, του αναπληρωτή Γραμματέα και των εκπροσώπων των δύο υποψηφίων για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

• Οι δύο υποψήφιοι προσκαλούνται να ορίσουν εκπροσώπους που θα παρευρίσκονται στη διαδικασία ταυτοποίησης των παλαιών μελών που δεν ψήφισαν στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου και στέλνουν μέσω e-mail τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν μέχρι την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 18.00, σύμφωνα με την σχετική ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ.

• Η ΚΕΦΕ ευχαριστεί τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων Έφης Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη για την δημιουργική παρουσία τους στη συζήτηση και την πλήρη υποστήριξη που έδωσαν στο συνολικό έργο της ΚΕΦΕ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ