Γεωργιάδης: Δεν θα παίξει κανείς πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και το ΕΣΥ -ΕΔΕ για τον ασθενή στην καρέκλα

Γεωργιάδης: Δεν θα παίξει κανείς πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και το ΕΣΥ -ΕΔΕ για τον ασθενή στην καρέκλα

Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για περιστατικό που κυκλοφόρησε στα social media και έδειχνε ασθενή να συνέρχεται από μέθη, μετά από εξέταση, σε καρέκλες διαδρόμου.

Σε ανάρτηση του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, φαίνεται ένας άνδρας ξαπλωμένος σε καρέκλες και αναφέρεται: «Ζητούμε συγγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη 'αίθουσα ανάνηψης'. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

Μετά την ανάρτηση αυτή, ο κ. Γεωργιάδης μέσω των κοινωνικών δικτύων ενημέρωσε ότι διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Γεωργιάδης: Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για απαράδεκτη εικόνα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.

Ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών.

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, και πρόσθεσε ότι ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν, στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.

Γεωργιάδης: Σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης που τραυμάτισε Ιρακινός

Τέλος, αναφέρθηκε και στην 22χρονη που τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι Ιρακινός στην Ερμού, λέγοντας ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης και όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι πάνω στη κοπέλα για να σωθεί η ζωή της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ