Απάντηση Σαμαρά σε Μαρινάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια: Αντίπαλός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς

Απάντηση Σαμαρά σε Μαρινάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια: Αντίπαλός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς

Απάντηση στον Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως: "Δεν αντιλαμβανόμαστε το "μάθημα" που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ.Παύλος Μαρινάκης", τονίζοντας πως "ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε , ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την "αποχή".

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά

"Σήμερα , ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών "φροντιστηρίων" του κ.Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να "επιτεθεί" στον κ.Αντώνη Σαμαρά. επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον ...Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας της ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!! Δεν αντιλαμβανόμαστε το "μάθημα" που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ.Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ.

Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα; Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά , στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε , ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την "αποχή". Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το "ζήτημα συνείδησης" που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το νομοσχέδιο

«Ο πρώην πρωθυπουργός διατύπωσε απόψεις που έχει ξανά διατυπώσει. Είναι ξεκάθαρο αυτό που είπε ο πρωθυπουργός ως προς την αποχή. Είναι αυτός που εισηγείται και ζητάει από τους βουλευτές να υπερψηφίσουν. Η αποχή είναι μια στάση. Ο κ. Σαμάρας ως έμπειρος κοινοβουλευτικός το γνωρίζει. Το είχε κάνει στο σύμφωνο συμβίωσης το 2015, είχε επιλέξει την αποχή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ